Mit tesz Közép-Európában az atlanti tengely?
2024. február 28. 14:30

A Bundeswehr szerint a hibrid fenyegetések, amelyekre az operatív tervvel a Bundeswehr is felkészül, a következők: "dezinformációs kampányok, hatóságok és vállalatok elleni kibertámadások, kémkedés, szellemi tulajdon ellopása, a gazdaság, a politika és a választások befolyásolására irányuló kísérletek, valamint a kritikus infrastruktúrák szabotálása". A katonai tervezők azzal számolnak, hogy "az ellenfél" megpróbálja majd "befolyásolni a kormányzati döntéseket, a közvéleményt és esetleg a médiát".

privatbankar.hu
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó