Hankó Balázs miniszter kinevezése
A művelődés és az innováció területén fejthet ki rendkívül fontos állami tevékenységet Hankó Balázs.
Utoljára frissítve: 2024. június 11. 13:54
2024. június 11. 13:02

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (j2) átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j), Orbán Viktor miniszterelnök (b2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. A kormányfő mellett Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (b3). MTI/Máthé Zoltán

Az innováció az ötlet kipattanásától a profit bankszámlára történő megérkezéséig tartó gazdasági folyamat, igazi csapatmunka. 

 

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (b3), mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j3), Orbán Viktor miniszterelnök (j2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. Mellettük Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (j), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (b) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (b2). A második sorban a most távizó miniszter, Csák János.

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter (b3), mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől (j3), Orbán Viktor miniszterelnök (j2) jelenlétében a Sándor-palotában 2024. június 11-én. Mellettük Szabó Attila László, a Sándor-palota főigazgatója (j), Lantos Csaba energiaügyi miniszter (b) és Tuzson Bence igazságügyi miniszter (b2). A második sorban a most távozó miniszter, Csák János.

 

Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter, mielőtt átveszi kinevezését Sulyok Tamás köztársasági elnöktől a Sándor-palotában.

MTI
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A KDNP kilép az Európai Néppártból
  Ez az EPP az identitás-vesztő balratolódás következtében már nem az, aminek kereszténydemokrata alapítói megalkották. A kereszténydemokrata hangok az utóbbi időben egyre halkultak az EPP-n belül, az évek során egyre nehezebb kompromisszumokra volt szükség – olvasható a közleményben.
 • Bátorság kell kisebbségi jogok eléréséhez
  Kalmár Ferenc az Európa Tanács fennállásának 75. évfordulója alkalmából a nemzeti kisebbségekhez tartozó fiatalok aktív politikai részvételéről szóló konferencián záróbeszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy bizonyos alapfogalmakkal sajnos a fiatalok nincsenek tisztában, az egyik ilyen a nemzeti identitás, amelyet az emberi méltóság részének nevezett.
 • Késely Ajna Európa-bajnok
  A 22 éves magyar versenyző nagyjából a táv feléig csak utazott a mezőnnyel, utána viszont könnyedén lépett el, és 8:29.96 perccel, több mint három és fél másodperces előnnyel csapott a célba.
MTI Hírfelhasználó