Becsüljük meg az időseket!
Mi, kereszténydemokraták, hálánk és elismerésünk jeleként támogatjuk a kormány minden törekvését, amely arra irányul, hogy az idősek nyugodt, biztonságos és megbecsült életet élhessenek. 2010 óta megdupláztuk a nyugdíjakat, visszaadtuk a baloldal által elvett 13. havi ellátást, és szigorúan őrizzük a nyugdíjak értékállóságát.
2024. október 1. 09:37

weeonhealth

Október elseje az Idősek világnapja. Hálával és tisztelettel gondolunk azon honfitársainkra, akik egy küzdelmes élet munkájával, de mindemellett szerető és gondoskodó szívvel létrehozták nekünk a mai békés és fejlődő Magyarországot.

A nehéz időkben, az idegen elnyomás alatt ők őrizték a szabadság lángját, ők tartották meg a nemzet lelkét és kultúráját, vigyázták a családok egységét. A rendszerváltáskor ők vívták ki a szabad és független Magyarországot. Ők nevelték fel azt a generációt, amely már egy szabad világban nőhetett fel, szabadon tanulhat, szabadon utazhat, és hangját szabadon hallathatja, a múlt borzalmait és nehézségeit csupán tankönyvből és a szülők, nagyszülők elbeszéléseiből ismeri. Köszönjük nekik azt az áldozatot, amelyet mindannyiunkért meghoztak.

Mi, kereszténydemokraták, hálánk és elismerésünk jeleként támogatjuk a kormány minden törekvését, amely arra irányul, hogy az idősek nyugodt, biztonságos és megbecsült életet élhessenek. 2010 óta megdupláztuk a nyugdíjakat, visszaadtuk a baloldal által elvett 13. havi ellátást, és szigorúan őrizzük a nyugdíjak értékállóságát. A Gondosóra Programmal pedig egy segítő kezet nyújtunk mindenki számára, aki bajba került.

Magyarországnak szüksége van az idősekre, a családoknak szüksége van a nagyszülőkre, dédszülőkre. Vigyázzunk rájuk együtt és becsüljük meg őket!

 

Dr. Simicskó István

frakcióvezető

kdnp.hu
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Kik voltak a Kossuth téri sortűz megrendelői?
    Tizenhárom éves fiút is megöltek a Kossuth téri sortűzzel. A történelmi gaztett baloldali bűnöseiről azonban ma, 68 évvel a tömeggyilkosság után is csak sejtető utalásokkal lehet beszélni.
  • Januárban újabb 40 kastélyt hirdetnek meg
    A szabadkígyósi Wenckheim-kastély nem lett felújítva az emelet és a melléképületek, amelyre még mintegy 7,7-8,6 milliárd forint között kellene költeni. "Tőkeerős partnerre van szükség", aki a felújítás mellett az üzemeltetésre is tud forrást szánni; a következő tíz évben összesen mintegy 8-10 milliárd forintot.
  • Elfoglalnák Brüsszelt a patrióta civilek
    A szellemi erő a patrióták oldalán van, ám a bürokraták a korábban megszállt adminisztárciós poziciókba beleterpeszkednek, és foggal-körömmel védik azok minden négyzetcentiméterét. A szellemi erőknek azonban felül kell kerekedniük a gátlástalan bürokrácián.
MTI Hírfelhasználó