Labdarúgó NB I: Az Újpest a Debrecen ellen mutathatja meg képességeit
2024. augusztus 23. 15:45

A pénteki, szombati és vasárnapi élő futballközvetítések a közelevízióban. Kupacsapataink most szünetet tartanak a bajnokságban, ám így is különelgesen izgalmas meccsek kerülnek képernyőre.

augusztus 23., péntek:
    ----------------------
    M4 Sport

20.00: Labdarúgás, NB I, Újpest-DVSC

Még Dejan Sztankovics Fradi-edző mondta, hogy Magyarországnak három-négy csapattal kell jelen lennie az európai futballéletben. A szerb mesterrel minden magyar szurkoló egyetért. Számosan úgy vélik, hogy az Újpest emelkedhet föl elsőként a Ferencváros mellé. A Fradi ugyan legutóbb csak kínkeservesen, hosszabbításban, kapushibából szerzett góllal tudta megverni az Újpestet, a két csapat között azonban nagy különbség van. Ezzel együtt a lila-fehéreknek a Debrecent simán kell verniük.

Számosan örülnének, ha a Debrecen is nemzetközi szintre emelkedne labdarúgásával. Legutóbb azonban egy bécsi klub a Nagyerdei Stadionban gurított egy négyest a vasutasnak, s ez kijózanítólag hatott. Az edző azóta sem számolt el ezzel a blamával.

Tipp: legalább két góllal győz az Újpest.

    ----------------------

    M4 Sport

16.30: Labdarúgás, NB I, DVTK-Kecskemét

A DVTK gyönyörű stadionja ugyancsak nemzetközi mérkőzések után kiált. Erre nincs remény - egyelőre. A Kecskemétnek nincs stadionja, ám már kijutott nemzetközi viadalra, azonnal ki is esett. 

Tipp: döntetlen. 

    augusztus 25., vasárnap:

    -----------------------
    M4 Sport

17.15: Labdarúgás, NB I, Nyíregyháza-Fehérvár FC

A Videotontól is azt várták sokan, hogy a Fradit váltó bajnokcsapat legyen hazánkban. Ezzel szemben: csak utólag elismert játékvezetői hiba révén maradhatott bent az NB I-ben, helyette a Honvéd esett ki. Most nagyon elszánt, kiváló magyar edző kapott lehetőséget a koronázó városban: azonnal ki is estek a nemzetközi küzdelemből.

A Spartacus is kiváló magyar edző irányítja. Jól is játszanak, a góllövés azonban nem megy nekik.

Tipp: egygólos fehérvári győzelem. 

MTI; Gondola
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Európai Mesterséges Intelligencia Testület
    Az MI Rendelet végrehajtásának felkészülési folyamatában jelentős szerepet játszik az EU tagállamainak képviselőiből álló Európai Mesterséges Intelligencia Testület, amely hidat képez Brüsszel és a tagállamok között, ezáltal segítve a rendelet végrehajtását, az ahhoz kapcsolódó ajánlások kidolgozását és a hatósági gyakorlatok egységesítését.
  • Kalasnyikovval akarhatták lelőni Donald Trumpot
    Ukrán párti fegyveres férfi próbálhatott meg merényletet elkövetni Donald Trump ellen. Ez azután derült ki, hogy a férfit elfogták. Az 58 éves férfi korábban gyakran posztolt a közösségi médiában az ukrajnai háborúról, és volt egy weboldala, ahol pénzt akart gyűjteni Kijevnek. Donald Trump éppen a golfpályáján pihent, amikor a biztonsági emberek észrevettek egy egyént Kalasnyikovval a kezében – hangzott el az M1 Híradóban.
  • Orbán Viktor vezetésével ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs
    Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfőn kora reggel a BM Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó