Lázár János leiskolázta a platószónokot
2024. szeptember 3. 20:04

Az építési és közlekedési miniszter nem kíván asszisztálni a Tisza Párt elnökének kampányához; ezt maga Lázár János közölte Facebook-oldalán kedden.

Tudatta, megtisztelő, hogy Magyar Péter alkalmasnak tartja arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca legyen, de "ismert politikai elköteleződése" miatt erre sem szándéka, sem lehetősége nincs.

A miniszter úgy fogalmazott: "reality igen, reality show nem".

Lázár János azt közölte, hogy az ellenzéki politikus által említett vasútvonalak problémáival mind a MÁV-csoport vezetése, mind pedig ő tisztában van.

Kiemelte, hogy ezeket a gondokat az új közlekedési kormányzat részéről senki nem elfedni vagy relativizálni akarja, hanem megoldani.

Az építési és közlekedési tárca vezetője reméli, hogy a Magyar Péter által eredetileg kért találkozó műfajának, körülményeinek mostani megváltoztatását nem azért javasolta, hogy azt el kelljen utasítania.

"Többet feltételeztem Önről annál, semmint hogy a találkozó létrejötte helyett annak elmaradására játsszon"
- fogalmazott Lázár János, hozzáfűzve, hogy ha a Tisza Párt vezetőjét valóban érdekli, milyen helyzetben van a kötöttpályás közlekedés rendszerének egésze - beleértve a vasúttársaságot, a pályát, a járműállományt és a szolgáltatási portfóliót -, akkor továbbra is rendelkezésére áll, akár személyesen és a nyilvánosság biztosításával, akár Magyar Péter "social media" stábja jelenlétében is.

"A vasúti területekre való bejutását - beleértve akár Facebook-videók elkészítését is - természetesen a személyes találkozónk létrejöttétől, vagy meghiúsulásától függetlenül is segítem, lehetővé teszem" - írta Facebook-oldalán Lázár János.

MTI
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Az amerikai rakétapolitika visszafelé sülhet el
    Kevés szó esik róla, de ez a különös háború – ahogyan Putyin nevezte, különleges hadművelet – teljesen eltér a „klasszikus” területfoglaló (életteret kiterjesztő) háborúktól – mutat rá Kövesdi Károly.
  • Hazánknak a brüsszeli korruptak ellen kell harcolnia
    "Brüsszellel szemben, amelyik az EU felé áramló illegális migráció kezelését tartja fontosnak, és egy ilyen, az illegális migrációnak inkább lendületet adó jogszabályt erőltetett át a migrációs paktumban, a magyar soros elnökség olyan javaslatokat szeretne megtárgyaltatni, amelyik végre megálljt parancsol az illegális migrációnak" - fejtette ki Deutsc Tamás.
  • Súlyos bűn, de van, ami még annál is súlyosabb!
    Semjén Zsolt úgy fogalmazott: a Pitagorasz-tétel akkor is igaz, ha matektanár alkoholista. Jézus Krisztus evangéliuma akkor is érvényes, ha a plébános részeges vagy bűnös. A KDNP elnöke beszélt arról is, hogy a magyar állam egészének és minden részének feladata identitásunk, a keresztény civilizáció védelme, és ezt rögzítették Magyarország alaptörvényében is.
MTI Hírfelhasználó