Putyin elhagyta Mongóliát
2024. szeptember 3. 20:38

Lezárult Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalos mongóliai látogatása – közölte a Kreml Telegram csatornája.

Az orosz vezető előző nap Ulanbatorba repült. Kedden megbeszélést folytatott a mongol vezetéssel, részt vett a Khalkhin-Gol csatában aratott győzelem 85. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen, virágot helyezett el Georgij Zsukov szovjet marsall emlékművénél.

Az ulanbatori repülőtéren Putyint nemzeti egyenruhás díszőrség kísérte. Az orosz államfő a vörös szőnyegen lesétált a folyosóra, kezet fogott mongol kollégáival, és búcsút intett, amikor felszállt a gépre.

Ezután Putyin Vlagyivosztokban részt vesz a Keleti Gazdasági Fórumon.

tass.com
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Az amerikai rakétapolitika visszafelé sülhet el
    Kevés szó esik róla, de ez a különös háború – ahogyan Putyin nevezte, különleges hadművelet – teljesen eltér a „klasszikus” területfoglaló (életteret kiterjesztő) háborúktól – mutat rá Kövesdi Károly.
  • Hazánknak a brüsszeli korruptak ellen kell harcolnia
    "Brüsszellel szemben, amelyik az EU felé áramló illegális migráció kezelését tartja fontosnak, és egy ilyen, az illegális migrációnak inkább lendületet adó jogszabályt erőltetett át a migrációs paktumban, a magyar soros elnökség olyan javaslatokat szeretne megtárgyaltatni, amelyik végre megálljt parancsol az illegális migrációnak" - fejtette ki Deutsc Tamás.
  • Súlyos bűn, de van, ami még annál is súlyosabb!
    Semjén Zsolt úgy fogalmazott: a Pitagorasz-tétel akkor is igaz, ha matektanár alkoholista. Jézus Krisztus evangéliuma akkor is érvényes, ha a plébános részeges vagy bűnös. A KDNP elnöke beszélt arról is, hogy a magyar állam egészének és minden részének feladata identitásunk, a keresztény civilizáció védelme, és ezt rögzítették Magyarország alaptörvényében is.
MTI Hírfelhasználó