Meghalt Tina Turner
Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock'n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után.
2023. május 24. 23:59

Tina Turner – vkar

„Azt akarom, hogy a Rock 'n' Roll királynőjeként emlékezzenek rám – egy nőre, aki megmutatta, hogy rendben van, ha saját feltételeid szerint törekszel a sikerre”: Tina Turner utolsó interjúja hat héttel azelőtt, hogy meghalt zürichi tó melletti birtokán.

Tina Turner elmondta, hogyan akarta, hogy emlékezzenek rá a mindössze hat héttel ezelőtti interjúban.

Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock'n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után a svájci Zürich melletti Küsnachtban lévő otthonában. – Vele a világ elveszít egy zenei legendát és egy példaképet.

Az énekesnő közösségi oldalain egy kísérő közlemény így szól: „Nagy szomorúsággal tudatjuk Tina Turner elhunytát."

Zenéjével és az élet iránti határtalan szenvedélyével rajongók millióit varázsolta el szerte a világon, és inspirálta a holnap sztárjait."

A hetvenes években az Ike és Tina Turner duó tagjaként vált ismertté, mielőtt szólókarrierbe kezdett, amely a történelem legsikeresebb női előadói közé tartozik.

dailymail
Címkék:
 • Hazai klubfutball: közepes alatt
  Ma a magyar bajnokságot az a Paks vezeti, amely magyar edzővel és magyar játékosokkal küzd. Tudjuk azonban, hogy BL-csoportkörbe jutást ettől a gárdától nem várhatunk. Márpedig a hazai klubfutballnak a BL-ben a helye: a csoportkörnél magasabb szinten.
 • Kik bújhatnak meg az ENSZ mögött?
  Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.
 • Számháborúzó ütközetek Kijev és Moszkva között
  Nagyotmondás helyett most kicsitmondásról beszélhetünk: semmi értelme nem volt Zelenszkij hazugságának. Leglelkesebb hívei sem vették komolyan, amit mondott. Akkor miért mondhatta?
 • Putyin nem akar konfliktust a NATO-val
  A NATO haditengerészetének négyszer annyi hajója és háromszor annyi tengeralattjárója van, mint Oroszországnak, és "felgöngyölítené" az orosz hadiflottát a Barents-tengeren és a balti térségben - fogalmazott beszédében a brit vezérkari főnök.
 • A V4 kormányfői Ukrajna mellett
  "A visegrádi országok közti különbségek nem olyan nagyok, mint ahogy az korábban látszott" - jelentette ki a lengyel miniszterelnök, aki néhány napja Szlovákia és Magyarország Ukrajna-politikája kapcsán kétségeit fejezte ki a visegrádi együttműködés folytatását illetően.
MTI Hírfelhasználó