Meghalt Tina Turner
Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock'n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után.
2023. május 24. 23:59

Tina Turner – vkar

„Azt akarom, hogy a Rock 'n' Roll királynőjeként emlékezzenek rám – egy nőre, aki megmutatta, hogy rendben van, ha saját feltételeid szerint törekszel a sikerre”: Tina Turner utolsó interjúja hat héttel azelőtt, hogy meghalt zürichi tó melletti birtokán.

Tina Turner elmondta, hogyan akarta, hogy emlékezzenek rá a mindössze hat héttel ezelőtti interjúban.

Az ikonikus énekesnő ma svájci otthonában hunyt el, hosszan tartó betegség következtében. Képviselőinek ma esti nyilatkozata szerint „Tina Turner, a „Rock'n Roll királynője” békésen elhunyt 83 éves korában, hosszú betegség után a svájci Zürich melletti Küsnachtban lévő otthonában. – Vele a világ elveszít egy zenei legendát és egy példaképet.

Az énekesnő közösségi oldalain egy kísérő közlemény így szól: „Nagy szomorúsággal tudatjuk Tina Turner elhunytát."

Zenéjével és az élet iránti határtalan szenvedélyével rajongók millióit varázsolta el szerte a világon, és inspirálta a holnap sztárjait."

A hetvenes években az Ike és Tina Turner duó tagjaként vált ismertté, mielőtt szólókarrierbe kezdett, amely a történelem legsikeresebb női előadói közé tartozik.

dailymail
Címkék:
  • Sándor-palota: Bukarest tiltakozása túlzó
    Novák Katalin szombaton részt vett a csíksomlyói búcsún, azt követően jelent meg Facebook-oldalán egy videó, melyben a székely himnusz egy reszlete hangzik el. A Facebook-poszt címeként a "Ne hagyd elveszni Erdélyt, Istenünk" sort emelte ki a magyar köztársasági elnök.
  • Háborús rizikó
    A baloldalt külföldről finanszírozzák több milliárd forinttal, és azok, akik ezt a pénzt nekik adták, szintén a háború pártján vannak. Lehet, hogy azért van szükség a háborúpárti deklarációra időről időre, hogy világossá váljon a külföldi finanszírozók számára az, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy azt tőle elvárják - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
  • ENSZ-fórumokon (is) követelőzik a szélsőség
    A nem kötelező erejű ENSZ-határozatok kötelező erejű szokásjogot hoznak létre. Ily módon az abortuszlobbisták egy évek óta ismert stratégia szerint arra akarják rákényszeríteni az egyes országokat, hogy az abortuszt "emberi jogként" ismerjék el, bár ilyen kötelezettséget előíró szerződést nem írtak alá.
MTI Hírfelhasználó