Bidenék beavatkoztak a magyar választásokba
Johnson egyértelműen kijelentette: 2022-ben az Egyesült Államok aktívan beleavatkozott a magyar választásokba annak érdekében, hogy eltávolítsák Orbán Viktor miniszterelnököt a hatalomból.
2023. szeptember 6. 19:07

Larry Johnson volt CIA-elemző nemrég egy interjú során arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök rendhagyónak számít Európában, mivel keresztény, konzervatív és mert nem akarja megnyitni a határokat a beáramló illegális migránsok előtt. Szerinte éppen ezért az Egyesült Államok és más európai országok azon dolgoznak, hogy eltávolítsák a hatalomból. Johnson egyértelműen kijelentette: az Egyesült Államok beavatkozott a 2022-es magyar választásokba. Johnson nemcsak magasrangú CIA-tiszt volt, de az idősebb Bush elnöksége alatt egy terrorizmusellenes külügyi hivatal igazgatóhelyettese is.

Johnson megjegyezte, hogy miközben óriási botrányt csináltak a demokraták az Egyesült Államokban 2016-ban arra hivatkozva, hogy az oroszok megpróbáltak beavatkozni a választásba (amit később egy vizsgálat cáfolt), 2022-ben az Egyesült Államok aktívan beleavatkozott a magyar választásokba annak érdekében, hogy eltávolítsák Orbán Viktor miniszterelnököt a hatalomból.

A korábbi CIA-elemző szerint az Egyesült Államoknak nem tetszik, hogy Orbán Viktor konzervatív, keresztény és migrációellenes politikát folytat, ezért akarják leváltani. Ezen céljuk érdekében attól sem riadnak vissza, ha a baloldalt - a törvényeket megszegve - pénzzel támogassák.

Johnson arról is beszélt, hogy Orbán Viktor jól érti az oroszokat, miközben a Nyugat egyáltalán nem érti. A Nyugat továbbra is úgy értelmezi, hogy Vlagyimir Putyin személyi kultuszt épített ki Oroszországban, és csak ennek köszönhetően képes hatalomba maradni. Úgy gondolják, hogy ha elég oroszt ölnek meg a Donbaszban és más helyeken, akkor az belföldi politikai nyugtalanságot vált ki, és ezzel megszabadulnak Putyintól.

Nem látják, hogy Putyin a manifesztációja azoknak a gyökereknek, amelyek Oroszországot a történelmükhöz kötik - mondta.

A korábbi CIA-elemző is elismerte, hogy a baloldalhoz guruló dollárok érkeznek – MTI/BELICZAY LÁSZLÓ

Johnson gyakorlatilag az interjú során beismerte, hogy az Egyesült Államok aktívan beleavatkozik a magyar választásokba annak érdekében, hogy a baloldal kerüljön hatalomra, és ezáltal egy migrációpárti, vallásellenes, liberális kormány irányítsa az országot. Arról is szólt, hogy nemcsak a CIA, hanem az amerikai kormány is nyíltan támogatja ezt a tervet

Pénzzel is.

Ismert, hogy a baloldal a 2022-es választásokra készülve tömérdek mennyiségű pénzt kapott illegálisan az Egyesült Államokból.

A guruló dollárok segítségével akarta a demokraták által irányított Amerika elérni azt, hogy Magyarországon számukra kedvező politikai változások mennének végbe, vagyis a mostani konzervatív, keresztény és családcentrikus kormány megbukjon.

origo.hu
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Dobrev már megnyergelte a falovat
    Schaller-Baross először is elnézést kért, mert csütörtökön „eljutottak oda ebben a házban, hogy a magyar posztkommunista vörös arisztrokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják.
  • A kormányfő Kisorosziban
    1032-en vannak most a Duna áradása által fenyegetett faluban, de mindenki biztonságban van, mert a védekezés hatékony és eredményes - állapította meg a kormányfő.
  • Zöldszámot hozott létre a kormány
    Rétvári Bence közölte, a 06/80-204-240-es számon az árvízzel kapcsolatos lakossági információk kérhetők és bejelentéseket is lehet tenni az árvízhelyzettel kapcsolatban, valamint a felajánlásokat is itt lehet megtenni.
MTI Hírfelhasználó