cia
  • 2024. szeptember 7. 14:56
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 6. 19:07
    Johnson egyértelműen kijelentette: 2022-ben az Egyesült Államok aktívan beleavatkozott a magyar választásokba annak érdekében, hogy eltávolítsák Orbán Viktor miniszterelnököt a hatalomból.
    Címkék:
  • 2023. augusztus 30. 13:21
    A CIA mára az újságírás egyik legnagyobb támogatója világszerte. A legnagyobb támogatást a USAID-en keresztül juttatják. Az Egyesült Államok a világ szinte minden országában pénzeli az újságírást. Birtokában vannak médiumok, és több ezer újságírónak állja a fizetését – leplezte le az atlanti propagandát Kennedy.
    Címkék:
  • 2023. február 26. 22:01
    William Burns az ABC televíziónak adott interjúban azt fejtegette, hogy az orosz fél jelenleg nem gondol komolyan tárgyalásra, és mint fogalmazott, ebbe az irányba csak a hadszíntéren keresztül vezet út. Hozzátette: az amerikai kormánynak azért kell megadnia minden segítséget Ukrajna számára, hogy erősebbek legyenek a harctéren és majd végső soron a tárgyalóasztalnál.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Viharos kor szilárd bástyája – Videó!
    A második világháború alatt küzdött a fasizmus és a fajgyűlölet ellen, a német megszállás alatt életét kockáztatva mentette zsidó honfitársait. Míg a 20-as évek eleji ciklusban szociálpolitikai és nőjogi kérdésekben szólalt fel, addig az 1945 utáni nemzetpolitikai és elvi kiállásait a kor kihívásai, az ország megszállása, a kiépülő diktatúra követelte ki - idézte fel Semjén Zsolt.
  • Migránsinvázió: hazánk csatlakozik Hollandiához
    Bóka János magyar újságíróknak nyilatkozva közölte, a magyar kormány tájékoztatást kapott arról, hogy Hollandia kormánya bejelentette: kérni fogják, hogy Hollandia mentességet kaphasson az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól.
  • A kilencvenéves Ilia Mihály
    A főigazgató úgy fogalmazott, Ilia Mihály "hosszú évtizedek óta a magyar irodalmi élet egyik gravitációs pontja". Megszámlálhatatlan tanítványt indított el pályáján, írók, irodalomtörténészek, kritikusok, szerkesztők és tanárok sokaságának segítette és segíti munkáját.
MTI Hírfelhasználó