Anderlecht-Ferencváros: 2:1
Rendkívül ügyetlenül játszik a Fradi a második félidőben. Mintha falusi edzőmeccsnek tekintenék a tétmérkőzést. Az edző sajnos későn cserélt: mindössze 20 percet adott a friss erőknek.
Utoljára frissítve: 2024. szeptember 25. 22:44
2024. szeptember 25. 20:20

Botka harcban – fradi.hu

A 86. percben Traoré gólt lőtt: 2:1

72. perc: Hármas csere nálunk: Zachariassen (már régen le kellett volna cserélni, aludt a második félidőben), Kady és Abu Fani jött le, Ben Romdhane, Saldanha és Magia érkezett a pályára.

64. perc: Botka elgáncsolja abetörő csatért 11-es. Belövik: 2:0

61, perc: Verschaeren 16 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. 1-0 

43. perc: első kapuralövésünk: Rommens.

36. perc: Dibusz kivetődéssel tisztáz.

32. perc: Zachariassen is sárgát kap.

25. perc Dibusz újabb nagy védése.

18. perc: Cissé besárgul.

A 10. percben veszélyes helyzetben kifejeltük a labdát az ötösön belül. 

A 6. percben Dibusz vetődéssel mentett egy lapos lövést. 

Az 5. percben szögletet rúgtunk.

Szalai Gábor bekerült a védelembe a Ferencváros csapatában, amely szerda (ma) este az Anderlecht otthonában kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában.

Pascal Jansen vezetőedző számára sérülés és eltiltás miatt a hátsó alakzat összeállítása okozhatott fejtörést, végül a magyar hátvédnek szavazott bizalmat a védelem tengelyében.

A támadósorban továbbra is csak a cserék között szerepel a brazil Matheus Saldanha, aki az eddigi két fellépésén három gólt szerzett. Elöl a magyar válogatott támadója, Varga Barnabás lesz a center, aki a két szélről Adama Traorétől és Kady Borgestől várhat támogatást.

A találkozó 21 órakor az osztrák Julian Weinberger sípjelére kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Nemzeti Sportrádió és a Kossuth Rádió is élőben, ingyen, regisztráció nélkül közvetíti.

A Ferencváros összeállítása:

Dibusz - Botka, Cissé, Szalai, Ramírez - Rommens, Abu Fani - Traoré, Zachariassen, Kady - Varga B.

MTI
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Kik voltak a Kossuth téri sortűz megrendelői?
    Tizenhárom éves fiút is megöltek a Kossuth téri sortűzzel. A történelmi gaztett baloldali bűnöseiről azonban ma, 68 évvel a tömeggyilkosság után is csak sejtető utalásokkal lehet beszélni.
  • Januárban újabb 40 kastélyt hirdetnek meg
    A szabadkígyósi Wenckheim-kastély nem lett felújítva az emelet és a melléképületek, amelyre még mintegy 7,7-8,6 milliárd forint között kellene költeni. "Tőkeerős partnerre van szükség", aki a felújítás mellett az üzemeltetésre is tud forrást szánni; a következő tíz évben összesen mintegy 8-10 milliárd forintot.
  • Elfoglalnák Brüsszelt a patrióta civilek
    A szellemi erő a patrióták oldalán van, ám a bürokraták a korábban megszállt adminisztárciós poziciókba beleterpeszkednek, és foggal-körömmel védik azok minden négyzetcentiméterét. A szellemi erőknek azonban felül kell kerekedniük a gátlástalan bürokrácián.
MTI Hírfelhasználó