Díjazzák hazánk legnagyobb innovációit – a 31. alkalom
2023. március 16. 10:18

 A 31. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat ünnepélyes díjkiosztójára 2023. március 24-én, a hagyományoknak megfelelően az Országház Felsőházi Termében kerül sor – jelentette a Gondolának a Magyar Innovációs Szövetség.

preshaz.eu

2023. március 24-én, az Innováció 2023 című rendezvényen adják át ünnepélyes keretek között a 31. Magyar Innovációs Nagydíjat. A rendezvényen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke köszönti a résztvevőket, majd Csák János, kulturális és innovációs miniszter tart előadást. Az ünnepségen díjat ad át többek között Lantos Csaba, energiaügyi miniszter, Farkas Sándor, parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, Fábián Gergely iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár, Kiss Ádám, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke és Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.

Az ünnepélyes díjátadón csak a meghívott és regisztrált vendégek és a sajtó munkatársai vehetnek részt.

A 31. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósult meg.

További információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató, tel.: 30/900-4850, e-mail: innovacio@innovacio.hu

A Gondolának szóló jelentést dr. Pakucs János, a Szervezőbizottság elnöke jegyezte.
 

gondola
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Fontos az erdélyi magyarok képviselete az EP-ben
    Ha az erdélyi magyarságnak nem sikerül képviselethez jutni az EP-ben, akkor ilyen hatékonysággal senki nem fogja az érdekeinket és az értékeinket védeni - fogalmazott Semjén Zsolt.
  • Esküt tettek ágyúsaink
    Az önjáró lövegek jelentette új technológiával a katonák a tüzérszakma megújítására is lehetőséget kapnak, miközben ez a nagyszabású feladat kiemelt, bruttó 737 ezer forint belépő illetménnyel jár.
  • Voks 24 - Ma kezdődik a kampány
    Budapest, a magyarok fővárosa újra felelősen gondolkodó, a várost szerető, az önkormányzat irányításához értő politikus vezetése alá kerülhet, megszűnhet az elmúlt öt évben rengeteget ártó dilettantizmus.
MTI Hírfelhasználó