Gyilkost fogtak Nyírkátán
2023. május 27. 18:20

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy harmincnégy éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban - közölte honlapján a rendőrség szombaton.

A Szabolcs vármegyei rendőrök szombaton elfogták és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható harmincegy éves nyírkátai férfit - írták.
   
A Friss Média regionális online magazin információi szerint az áldozat hat hónapos terhes volt, aki elmenekült a férjétől, mivel az féltékeny volt, emellett rendszeresen bántalmazta. A várandós nőt a szomszéd utcában lakó barátnője fogadta be.
   
A hírportál úgy tudja, a támadó fojtogatta a nőt, majd miután agyonverte, arcát pulóverével letakarta és elmenekült a helyszínről. Az áldozat holttestét "lakásától 2-3 kilométerrel arrébb, egy erdőben találták meg" - írták.

MTI
Címkék:
 • A médiumok sodrása: aki győz, az „populista"
  Nem az a lényeges, hogy a holland polgárok hogyan szavaznak. Hanem az, hogy az úgynevezett brüsszeli politikusok elégedettek-e a demokrácia megnyilvánulásával. Ez önmagában mutatja, hogy bohózattá züllött az Európai Unió. Ugyan nem küldtek tankokat tagállamokba, mint a Kreml tette 1956-ban és 68-ban – még. De zavarja őket a nép, a lakosság.
 • „Halogén” ünnep
  A magyar kultúra kimeríthetetlen kincsesbánya. Egy emberi életpálya kevés ahhoz, hogy a legfényesebb kincseket is fölfedezzük, és hagyjuk, hogy hassanak ránk, hogy valódi, nemes élményeket adjanak, melyek gazdagítanak, erősítenek, szépségekkel töltenek fel bennünket.
 • Orbán Viktor Buenos Airesben
  A tárgyalás fő témája a jobboldali pártok nemzetközi együttműködése volt; Orbán Viktor beszámolt az európai jobboldal politikai előretöréséről.
 • A Szent Miklós-székesegyház
  Az eseményen Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára hangsúlyozta, a közös ünnep kiemeli azt a munkát, amelyet a helyi görögkatolikus püspökség végzett az elmúlt évtizedben a nyírségi megyeszékhelyen.
 • Francia falunap: „Fehéreket jöttünk gyilkolni!”
  „Fehéreket jöttünk gyilkolni!” – felkiáltással rontottak tucatnyian az ünneplő tömegre. Tizenhét fiatalt szurkáltak össze, többen súlyosan megsérültek, egy fiú pedig meghalt.
MTI Hírfelhasználó