Többórás napsütés várható, több helyen lehetnek záporok
2023. június 10. 17:42

Várható időjárás vasárnap éjfélig: az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett szombaton és vasárnap is többórás napsütés várható, több helyen lehetnek záporok, illetve zivatarok, amelyet szombaton akár felhőszakadás is kísérhet. Éjszaka csökken a záporos, zivataros gócok számossága és általában a felhőzet is, de főként a Dunántúlon lehetnek felhősebb tájak, itt további záporok, zivatarok előfordulhatnak. Szombaton többnyire mérsékelt, vasárnap már élénk, olykor erős lökések is lehetnek az északkeleti, északi szélből. Zivatarok környezetében szombaton erős, vasárnap már viharos lökések is előfordulhatnak.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 22 és 28 fok között alakul.
 

MTI
Címkék:
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Számháborúzó ütközetek Kijev és Moszkva között
    Nagyotmondás helyett most kicsitmondásról beszélhetünk: semmi értelme nem volt Zelenszkij hazugságának. Leglelkesebb hívei sem vették komolyan, amit mondott. Akkor miért mondhatta?
  • Nagypéntek
    A megbocsátás, a megtérés, a Krisztushoz fordulás napja ez. Jézus, aki meghalt az emberekért, "meghív minket, hogy leborulva előtte megvalljuk, ő az egyedüli Megváltó és ezzel elismerjük, hogy rászorulunk segítségére".
  • Várjárás mint húsvéti élmény
    Seregben tündöklő és fénylő frissesség – írta a költő a végek dicséretekor. Ez a hangulat pezsdíti föl a várjáró magyarokat. Eleink hősiesen védték az országot, e harc helyszíneinek fölkeresésére a húsvét jó alkalmat kínál.
  • Lavrov már békülne
    A miniszter felhívta a figyelmet arra: a Nyugat "gyanúsan aktívan bizonygatja", hogy a krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központ elleni támadást az Iszlám Állam terrorszervezet követte el, és senki más nem gyanúsítható, főleg Ukrajna nem.
MTI Hírfelhasználó