Késő délutántól, estétől vastagabb felhőtömbök érkeznek
2023. szeptember 21. 16:35

Várható időjárás péntek éjfélig: Csütörtökön gomolyfelhő-képződés várható, és szórványosan valószínű zápor, zivatar, néhol felhőszakadás is lehet. Éjszakára ezek a gócok északkelet felé haladnak és gyengülnek, hajnalra pedig döntően már derült vagy fátyolfelhős lesz az ég. Pénteken délelőtt legfeljebb északkeleten fordulhat elő eső, zápor, majd nyugat felől fátyolfelhők, késő délutántól, estétől vastagabb felhőtömbök érkeznek. A délies szél nagy területen élénk, az Észak-Dunántúlon erős lesz.
   
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 26 és 32 fok között alakul.

MTI
Címkék:
  • A médiumok sodrása: aki győz, az „populista"
    Nem az a lényeges, hogy a holland polgárok hogyan szavaznak. Hanem az, hogy az úgynevezett brüsszeli politikusok elégedettek-e a demokrácia megnyilvánulásával. Ez önmagában mutatja, hogy bohózattá züllött az Európai Unió. Ugyan nem küldtek tankokat tagállamokba, mint a Kreml tette 1956-ban és 68-ban – még. De zavarja őket a nép, a lakosság.
  • „Halogén” ünnep
    A magyar kultúra kimeríthetetlen kincsesbánya. Egy emberi életpálya kevés ahhoz, hogy a legfényesebb kincseket is fölfedezzük, és hagyjuk, hogy hassanak ránk, hogy valódi, nemes élményeket adjanak, melyek gazdagítanak, erősítenek, szépségekkel töltenek fel bennünket.
MTI Hírfelhasználó