Balesetek, torlódások országszerte
2024. június 24. 09:17

Az M1-es autópályán, Budapest felé a Herceghalom és a Biatorbágy közötti szakaszon szalagkorlátnak ütközött egy személyautó. A 24-es km-nél a külső és a leálló sávot zárták le. Jelentősebb torlódást nem okoz, de lassítani kell az egy sávra szűkült pályaszakaszon. A 22-es főúton, Ipolyszög és a Dejtári elágazás között két kamion ütközött össze. A 15-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben. Az M3-as autópályán Hatvan és Budapest között, főleg a Bag és a Gödöllő közötti telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom. Az M4-esen a főváros felé vezető oldalon a 30-as km-nél az Üllő-Gyömrő csomópont közelében az erős forgalom miatt kell jelentős lassulásra készülni.

Erős a forgalom a Budapest felé vezető utakon, telítettek a sávok a főváros felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Budakalásztól, a 31-es főúton Maglódnál, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében és a Csepel sziget útjain. Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as km-nél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom. Figyeljék a jelzőlámpa jelzéseit, mert a tiltás ellenére behajtó járművek miatt komolyabb fennakadások lehetnek.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt lezárták a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es km között. Az áradások miatt a Duna alsó szakaszán, Paks és Géderlak között szünetel a kompátkelés, hétfőn indul újra.

MTI
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
  • Meghalt Haszan Naszrallah, a Hezbollah vezetője
    Az IDF úgy tudja, hogy bejrúti légitámadásaiban a Hezbollah hat föld alatti fegyverraktára is megsemmisült. Értesülése szerint a milíciának voltak kínai gyártmányú rakétái - C-704 és C-802-esek - is az irániak mellett.
  • A kölcsönös tisztelet elve az ENSZ előtt
    "A szankciók jobban ártanak egyes európai országoknak, mint Oroszországnak, s azt is látjuk, hogy sok nyugat-európai vállalat és ország egyszerűen kikerüli a szankciókat" - leplezte le a nyugat-európai szélsőséget Szijjártó Péter.
  • A magyarokra mindig számíthatnak a bajba kerülők
    Rétvári Bence a HUNOR mentőszervezet újraminősítési eljárásának záróünnepségén emlékeztetett: szervezet egymás után harmadik alkalommal kapta meg az ENSZ INSARAG legmagasabb minősítését, amit háromszor csak az Amerikai Egyesült Államok mentőcsapata és a magyar mentőszervezet tudott megszerezni.
MTI Hírfelhasználó