Az északnyugati, északi szél többfelé élénk, egy-egy helyen erős lesz
2024. július 3. 09:04

Átkerültünk a hullámzó frontrendszer hátoldalára, ami miatt már hűvösebb és szárazabb légtömeg érkezik fölénk. Szerdán már kevesebb helyen fog esni, utána a hét második felén melegedés veszi kezdetét.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig: Erőteljes gomolyfelhő-képződés és főként keleten sok fátyolfelhő mellett többórás napsütésre számíthatunk, de a keleti és a nyugati határ közelében kevesebbet süthet a nap. Az Alpokalján és a Salgótarján-Szeged vonalban néhol kialakulhatnak záporok, másutt nem valószínű csapadék. Az északnyugati, északi szél többfelé élénk, egy-egy helyen átmenetileg erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

met.hu
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Orbán Viktor a békéről tárgyal Moszkvában – Videó!
    A kormányfő Vlagyimir Putyinnal, Oroszország elnökével találkozik - olvasható a közleményben.
  • Béke akkor lesz, ha valaki megcsinálja
    Orbán Viktor elmondta: Európának a béke és az emberiesség, az emberséges gondolkodás, emberséges külpolitika iránytűjét kellene a kezében tartania és valószínűleg többet is tudna tenni azért, hogy a béke felé mozduljanak el a felek.
  • A brit Munkáspárt győzelme
    Rishi Sunak szerint a brit nép "kijózanító ítéletet mondott", és ebből sok tanulságot le kell majd vonni. Kijelentette, hogy vállalja a felelősséget a Konzervatív Párt választási vereségéért, és elnézést kért azoktól a tory képviselőktől, akik elvesztették parlamenti mandátumukat.
MTI Hírfelhasználó