Nemzetek Ligája - Kispesten játszik az izraeli válogatott
2024. július 4. 21:00

Szeptemberi és októberi Nemzetek Ligája-mérkőzését a Bozsik Arénában játssza az izraeli labdarúgó-válogatott.

A Nemzeti Sport Online csütörtöki cikke felidézi, hogy az országban fennálló háborús helyzet miatt az izraelieknek továbbra is külföldön kell játszaniuk hazai mérkőzéseiket, és a legutóbbi három találkozójukat Magyarországon rendezték. Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban novemberben Svájcot és Romániát a felcsúti Pancho Arénában, márciusban Izlandot a Szusza Ferenc Stadionban fogadták.
   
A Nemzetek Ligája A osztályának 2. csoportjában Izrael a 2021-ben Európa-bajnok olaszokat szeptember 9-én, a 2018-ban világbajnok, 2022-ben vb-ezüstérmes franciákat október 10-én, a belgákat pedig november 17-én fogadja. Az európai szövetség honlapja szerint az első és a második meccsre Kispesten kerül sor, a harmadik helyszíne egyelőre nincs megjelölve.
 

mti
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
MTI Hírfelhasználó