Carlson: Aki ellenzi Orbán Viktor erőfeszítéseit, az a gonosznak segít
2024. július 6. 10:09

Tucker Carlson politikai kommentátor szerint a kormányfő segítsége nélkül a teljes pusztulás vár Ukrajnára.

mandiner

„Miért Orbán az egyetlen vezető Európában, aki megpróbálja megakadályozni Ukrajna teljes elpusztítását? Aki ezt ellenzi, az a gonosznak segít” – írta közösségi oldalán Tucker Carlson politikai kommentátor.

Carlson megosztotta a miniszterelnök pénteki rádióinterjúját is, amelyben Orbán Viktor elmondta: „Béke akkor lesz, ha valaki azt megcsinálja, azért lépéseket kell tenni, az EU soros elnökeként Magyarországnak nincsen arra mandátuma, hogy az Európai Unió nevében tárgyaljon, eszembe se jut. Viszont föl tudom tárni, hogy melyik fél, meddig tud elmenni, és ha ezt föltártuk, akkor utána az európai vezetők majd közösen (a 27 miniszterelnök) hozhat döntést”.

Emlékezetes: a sztárújságíró tavaly nyáron interjút is készített a magyar miniszterelnökkel, amikor Magyarországra látogatott. 

mandiner.hu
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • A fiatalság megszépíti a diktatúrát is
    Beszélgetés Tóth Erzsébettel
  • Latorcai Csaba az unikális műkincsről
    Latorcai Csaba szerint a kormány és az MNM mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a nemzetközi tudományos élet mellett mindenki megismerhesse és láthassa ezt a páratlan műtárgyat. Hozzátette, az Alaptörvény is úgy fogalmaz, hogy a páratlan magyar kultúra megőrzése a kormány és mindenki feladata.
  • A ferences gimnázium új tornacsarnoka
    "Egyházpolitikai modellünk az együttműködésre épül, ahol az egyház és az állam a társadalom javára együttműködik. Az állam és az egyház elválasztása nem jelentheti az egyház és a társadalom szétválasztását, mert egyszerre vagyunk tagjai az egyházunknak és polgárai a hazánknak" - mondta köszöntőjében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
MTI Hírfelhasználó