A Flamand Érdek is csatlakozik Orbánék EP-csoportjához
2024. július 7. 00:08

Tom van Grieken, a belga Flamand Érdek (Vlaams Belang) párt elnöke szombaton az X-en (a volt Twitteren) jelentette be, hogy csatlakoznak a többek között Orbán Viktor által alapított Patrióták Európáért (PfE) nevű csoporthoz, vette észre a hvg.hu.

Tom Van Grieken is opnieuw papa geworden: «Dochter en moeder stellen het  goed» - Metrotime

Grieken – metrotime

„A változás szele fúj Európában” – írta a flamand szeparatista párt politikusa, aki szerint még többen fognak csatlakozni az új frakcióhoz, és „a nacionalista pártok erősebbek, mint valaha. Kevesebb EU-t és kevesebb bevándorlást, mert mi a MI Európánkat szeretjük” – posztolta a pártvezető.

Vlaams Belang – Wikipedia

wikipedia

telex
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • A fiatalság megszépíti a diktatúrát is
    Beszélgetés Tóth Erzsébettel
  • Latorcai Csaba az unikális műkincsről
    Latorcai Csaba szerint a kormány és az MNM mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a nemzetközi tudományos élet mellett mindenki megismerhesse és láthassa ezt a páratlan műtárgyat. Hozzátette, az Alaptörvény is úgy fogalmaz, hogy a páratlan magyar kultúra megőrzése a kormány és mindenki feladata.
  • A ferences gimnázium új tornacsarnoka
    "Egyházpolitikai modellünk az együttműködésre épül, ahol az egyház és az állam a társadalom javára együttműködik. Az állam és az egyház elválasztása nem jelentheti az egyház és a társadalom szétválasztását, mert egyszerre vagyunk tagjai az egyházunknak és polgárai a hazánknak" - mondta köszöntőjében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
MTI Hírfelhasználó