Labdarúgó NBI - A Fehérvár a végén mentett pontot a ZTE ellen
2024. augusztus 18. 17:42

A Fehérvár FC Kovács Patrik utolsó másodpercben szerzett góljával 1-1-es döntetlenre végzett a vendég ZTE FC együttesével a labdarúgó NB I 4. fordulójában.

4. forduló: Fehérvár FC - ZTE FC 1-1 (0-0) ------------------------------ Sóstói Stadion, 2763 néző, v.: Káprály

    gólszerző: Kovács P. (90+5.), illetve Dénes (55.)

    sárga lap: Spandler (37.)

    Fehérvár:
    -------- Tóth B. - Melnyik (Huszti A., a szünetben), Spandler, Serafimov, Milicevic (Holender, 61.)- Csongvai, Bedi - Kovács M. (Stefanelli, a szünetben), Christensen, Katona M. (Kovács P., 61.) - Gradisar (Berki, 85.)

    ZTE:
    --- Gundel-Takács - Safronov, Várkonyi, Medgyes (Nyíri, 63.)- Szendrei, Sankovic, Bakti (Németh D., a szünetben), Kiss B., Mim - Sajbán M., Dénes Cs. (Vogyicska, 78.)

Nagy iramban kezdett a Fehérvár, Tobias Christensen felső lécen csattanó bombája mellett is több ígéretes támadása volt. A Zalaegerszeg stabil védekezésből próbált gyors ellentámadásokat vezetni, a félidő második felében több nagy helyzetet kialakítva. A hazaiak csak Tóth Balázs kapusnak köszönhették, hogy nem kerültek hátrányba.
   
A fordulást követően a zalaiak ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták: bátran mentek előre és egy gyors kontra végén Dénes Csanád Vilmos első NB I-es találatával megszerezték a vezetést. A lassan futballozó Fehérvár próbált sebességet váltani, a hajrában nagyon beszorította a vendégeket, ám a kínálkozó lehetőségeket sokáig nem használta ki, ezért úgy tűnt, hogy a ZTE megszerzi mindhárom bajnoki pontot. Nem így lett, mert a hosszabbítás utolsó pillanataiban Kovács Patrik góljával a hazaiak kiegyenlítettek.

MTi
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Európai Mesterséges Intelligencia Testület
    Az MI Rendelet végrehajtásának felkészülési folyamatában jelentős szerepet játszik az EU tagállamainak képviselőiből álló Európai Mesterséges Intelligencia Testület, amely hidat képez Brüsszel és a tagállamok között, ezáltal segítve a rendelet végrehajtását, az ahhoz kapcsolódó ajánlások kidolgozását és a hatósági gyakorlatok egységesítését.
  • Kalasnyikovval akarhatták lelőni Donald Trumpot
    Ukrán párti fegyveres férfi próbálhatott meg merényletet elkövetni Donald Trump ellen. Ez azután derült ki, hogy a férfit elfogták. Az 58 éves férfi korábban gyakran posztolt a közösségi médiában az ukrajnai háborúról, és volt egy weboldala, ahol pénzt akart gyűjteni Kijevnek. Donald Trump éppen a golfpályáján pihent, amikor a biztonsági emberek észrevettek egy egyént Kalasnyikovval a kezében – hangzott el az M1 Híradóban.
  • Orbán Viktor vezetésével ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs
    Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfőn kora reggel a BM Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó