El-selejtező - Varga Barnabás a Ferencváros orbászvári meccskeretében
2024. augusztus 20. 12:47

Varga Barnabás bekerült a Ferencváros labdarúgócsapatának orbászvári Borac elleni meccskeretébe.

A magyar bajnok együttes csütörtökön 21 órától fogadja bosnyák ellenfelét a Groupama Arénában, az Európa-liga selejtező utolsó, negyedik fordulójának első mérkőzésén.
 
A klub honlapja szerint Pascal Jansen vezetőedző a találkozóra leadott névsor alapján számíthat Varga Barnabásra is: a válogatott csatárnak még a skótok elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen tört el az arccsontja és szombaton, az Újpest elleni rangadón tért vissza a pályára - 55 nap után.
   

Az orbászvári Borac elleni párharc visszavágója jövő csütörtökön lesz, a továbbjutó szeptembertől a második számú európai kupasorozat főtábláján szerepelhet, míg a vesztes a Konferencia-ligában folytatja.

MTi
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Európai Mesterséges Intelligencia Testület
    Az MI Rendelet végrehajtásának felkészülési folyamatában jelentős szerepet játszik az EU tagállamainak képviselőiből álló Európai Mesterséges Intelligencia Testület, amely hidat képez Brüsszel és a tagállamok között, ezáltal segítve a rendelet végrehajtását, az ahhoz kapcsolódó ajánlások kidolgozását és a hatósági gyakorlatok egységesítését.
  • Kalasnyikovval akarhatták lelőni Donald Trumpot
    Ukrán párti fegyveres férfi próbálhatott meg merényletet elkövetni Donald Trump ellen. Ez azután derült ki, hogy a férfit elfogták. Az 58 éves férfi korábban gyakran posztolt a közösségi médiában az ukrajnai háborúról, és volt egy weboldala, ahol pénzt akart gyűjteni Kijevnek. Donald Trump éppen a golfpályáján pihent, amikor a biztonsági emberek észrevettek egy egyént Kalasnyikovval a kezében – hangzott el az M1 Híradóban.
  • Orbán Viktor vezetésével ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs
    Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfőn kora reggel a BM Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
MTI Hírfelhasználó