A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei
2024. szeptember 29. 18:07

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:

4 (négy)

10 (tíz)

12 (tizenkettő)

23 (huszonhárom)

30 (harminc)

43 (negyvenhárom)

Nyeremények:

6 találatos szelvény nem volt;

5 találatos szelvény 47 darab, nyereményük egyenként 332.570 forint;

4 találatos szelvény 1980 darab, nyereményük egyenként 7.895 forint;

3 találatos szelvény 33.188 darab, nyereményük egyenként 2865 forint.

MTI
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
  • Becsület, adott szó szentsége, cselekedetek egyenessége
    Széchenyi a civil életet is jelentősen gazdagította Magyarországon a gyorsan terjedő kaszinókkal. Fontos civil szervezet ma hazánkban a rendszerváltoztatás idejében alapított Széchenyi Társaság, amely sok szellemi impulzust adott a kilencvenes években a Gellért szállóban rendezett, nemzeti szellemiségű konferenciákkal.
  • Az Osztrák Szabadságpárt győzött a választáson
    A szavazóhelyiségek bezárása után közzétett felmérés szerint – amelyet az ORF közszolgálati televízió megbízásából a Foresight közvélemény-kutató cég végzett el – a Herbert Kickl vezette, ellenzéki FPÖ a voksok 29,1 százalékát szerezhette meg.
  • Fiatalok művészeti nevelése
    "A szakmai tudáson kívül a fiatalok életre szóló motivációt is kaptak egy-egy olyan személyiségtől, akit korábban csak a közönség soraiból láthattak" - húzta alá Novák Irén.
MTI Hírfelhasználó