bogár lászló
  • 2024. március 23. 13:34
    Lehet, hogy nem is innovációra, tehát megújulásra volna szükség, hanem ahogy mondani szoktam, inkább „vissza-régiesülni” kellene. Visszatalálni ahhoz a szakrális önmagunkhoz, amikor, ismét Orbán Viktort idézve, még nem voltunk hedonista pogányok – önti formába gondolatát Bogár László.
  • 2024. február 20. 09:37
    A nyolcvanas évek közepére Nyugat-Európa gigantikus dollártartalékai automatikusan újra az amerikai birodalmi pénzhatalmi rendszer tulajdonába kerülnek. Ez magyarul azt jelenti, mintha 1950 és 1980 között minden árut ingyen szállított volna Nyugat-Európa Amerikának.
  • 2024. január 23. 09:06
    Az USA teljes vagyona 189 ezermilliárd dollár, ám teljes adóssága 212 ezermilliárd dollár. Vagyis egy átlagos amerikai család teljes vagyona 900 millió forintnak felel meg, ám a családra eső összes adósság közel egymilliárd forint – elemez Bogár László.
  • 2023. december 12. 09:18
    Európának nincsen „alanya”, csak egy ócska, korrupt kollaboráns uralmi struktúrája, amely „telepített” élősködő szerkezetként segít minden kifosztónak, ha az elég jól megfizeti – leplezi le Brüsszelt Bogár László.
  • 2023. november 12. 09:40
    Európa ma egy „külszíni fejtéssel letermelhető” erőforrásmező, amelynek következő feladata az amerikai birodalom Ukrajna mint birodalmi lőtér területén zajló proxy háborújának teljes és korlátlan finanszírozása lesz – rögzíti Bogár László.
  • 2023. október 21. 21:40
    A Kennedy testvéreket valóban elvakította vakmerőségük, nem látták, vagy inkább nem akarták látni azt, hogy minden addigi normát semmibe vevő provokatív lendületük ebben a formában csak a semmibe vezethet – fogalmaz Bogár László.
  • 2023. szeptember 6. 00:05
    Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúját annyi felnőtt személy tekintette meg, amennyi felnőtt az Egyesült államokban él. Ez, függetlenül a beszélgető partnerek megítélésétől, mindenképpen olyan történés, amelynek értelmezése sok olyan dolognak a megértését is segítheti, amely eddig talán kevésbé volt feldolgozható számunkra – jelzi Bogár László.
  • 2023. augusztus 21. 00:09
    Barack Obama nem egy „félresiklott értékrendű” személy, hanem egy igen körültekintően felépített globális birodalmi „célszerszám”, akinek minden paraméterét rendkívül precízen kalibrálták, így a jelek szerint pontosan olyan, mint amilyennek lennie kell – rögzíti Bogár László.
  • 2023. augusztus 2. 00:03
    A globális birodalomkiválasztó hatalom elkezdte az amerikai birodalom felszámolását, és ezzel az Oroszországot és aztán fokozatosan Európát is vazallusállamává tevő Kínai Birodalom „beiktatását” – fogalmaz Bogár László.
  • 2023. május 9. 08:21
    A pápa már úton hazafelé jelezte, hogy ez egyelőre ugyan még nem publikus, de Budapesten egy béketerv szellemi alapjait igyekezett megvetni – világít rá Bogár László.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Az Agitprop figyelt
    Az idő előrehaladtával a falak egyre inkább eltolódtak egymástól, és a falon való minimális átlépést a rendszer már nem büntette úgy, mint a Kádár-korszak korai éveiben, vagy mint a Rákosi-korszakban – elemzi az 80-as évek második felének hazai újságírását Sz. Nagy Gábor történész.
  • Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát
    A Vígszínház társulata nevében Lukács Sándor színművész búcsúzott, színészkollégája játékát és közös munkáikat idézte fel. Mint mondta, Tordy Gézában nagy erők lakoztak, nagy dühök és nagy szenvedélyek.
  • Fát ültettek fradisták a Budakeszi Vadasparkban
    Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
MTI Hírfelhasználó