A józan ész ellenforradalma
A liberalizmus cégére alatt ellentmondást nem tűrő véleményterror fenyeget, a politikai korrektség jelszavával még azt is megszabják, hogy mit mondhatok, és mit nem.
2024. augusztus 20. 09:31

Megjelent Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének legújabb könyve A józan ész ellenforradalma címmel.

„Amikor a liberalizmus cégére alatt ellentmondást nem tűrő véleményterror fenyeget, ahol a politikai korrektség jelszavával még azt is megszabják, hogy mit mondhatok, és mit nem, akkor nyilvánvaló, hogy erre az antropológiai, szexuális, kulturális ’forradalomra’ csak egy válasz adható: az ellenforradalom. A téboly forradalmával szemben a józan ész ellenforradalma.”

A kötet IDE KATTINTVA elérhető.

kdnp
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • A gáton védekezők szervezetten végzik munkájukat
    Az állami védettségű területeken a készültségi szint elérte a 100 százalékot. Az önkormányzatok nagy részénél is így áll a helyzet, de van néhány település, ahol még nincsenek 100 százalékon, de mindenhol 50 százalékon áll a készültség - fejtette ki a kormányfő.
  • Az örmények mindig számíthatnak a magyar kormányra
    A hazájukban és a Magyarországon élő örmények mindig számíthatnak a magyar kormányra - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Budapesten, az Országos Örmény Önkormányzat székházának átadásán.
  • Hosszú árhullámra kell felkészülni
    A Dunán általában 5-8 nap alatt vonul le az árhullám, most ennél hosszabb idővel kell számolni. Ha nem esik újabb eső, az Alpokban olvadó hó akkor is utánpótlást ad - tette hozzá.
MTI Hírfelhasználó