Seregünk Gripenjei gyakorlatoznak
A pilóták október 21-én, 22-én, illetve 24-én délután 4 óra és este 9 óra között hajtják végre repülési feladataikat, amely képzettségük fenntartása, illetve a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.
Utoljára frissítve: 2024. október 20. 18:17
2024. október 20. 17:59

Rácz Tünde felvételei

Délutáni és esti kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei hétfőn, kedden és csütörtökön – közölte a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár a közösségi oldalán.

TUN_9901

A tájékoztatás szerint a pilóták október 21-én, 22-én, illetve 24-én délután 4 óra és este 9 óra között hajtják végre repülési feladataikat, amely képzettségük fenntartása, illetve a légtérvédelem folyamatos biztosítása érdekében történik.

A gyakorlat idején Kecskemét, Szolnok, Eger, Debrecen, Miskolc, Mezőkövesd, Tiszafüred, Szigetvár, Nagyatád, Kadarkút, Kaposvár, Veszprém, Várpalota és Hajmáskér térségében a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatásra lehet számítani.

MTI, honvedelem
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
MTI Hírfelhasználó