Tuckert eltiltották a Putyin-interjútól
2023. szeptember 25. 22:59

„Megpróbáltam interjút készíteni Vlagyimir Putyinnal” – mondja Tucker Carlson a Weltwoche svájci hetilapnak adott exkluzív interjújában. De: „az amerikai kormány megállított”.

wikipedia

Carlson hozzáteszi, hogy egyetlen sajtóorgánum, politikus, közéleti személyiség sem lépett a védelmére. Senki sem mondta: „Várj egy kicsit. Lehet, hogy nem szeretem ezt a fickót, de joga van interjút készíteni bárkivel, akivel akar, nekünk pedig jogunk van hallani, mit mond Putyin.”

Nem halljuk a hangját? „Miért?” – kérdezi a veterán, aki rekord nézettséget ér el az Egyesült Államokban.

Weltwoche logo

Tulajdonképpen a “hírmédiának” az a dolga, hogy minden szempontból beszámoljon erről a háborúról, ami egy potenciális nukleáris konfliktus a szuperhatalmak között. De az újságírók „éppen az ellenkezőjét teszik”.

the weltwoche
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
  • Becsület, adott szó szentsége, cselekedetek egyenessége
    Széchenyi a civil életet is jelentősen gazdagította Magyarországon a gyorsan terjedő kaszinókkal. Fontos civil szervezet ma hazánkban a rendszerváltoztatás idejében alapított Széchenyi Társaság, amely sok szellemi impulzust adott a kilencvenes években a Gellért szállóban rendezett, nemzeti szellemiségű konferenciákkal.
  • Az Osztrák Szabadságpárt győzött a választáson
    A szavazóhelyiségek bezárása után közzétett felmérés szerint – amelyet az ORF közszolgálati televízió megbízásából a Foresight közvélemény-kutató cég végzett el – a Herbert Kickl vezette, ellenzéki FPÖ a voksok 29,1 százalékát szerezhette meg.
  • Fiatalok művészeti nevelése
    "A szakmai tudáson kívül a fiatalok életre szóló motivációt is kaptak egy-egy olyan személyiségtől, akit korábban csak a közönség soraiból láthattak" - húzta alá Novák Irén.
MTI Hírfelhasználó