Menczer Tamás: "ne hazudj, Peti!"
2024. szeptember 19. 21:27

Magyar Péter, "a notórius hazudozó" - nem meglepő módon - megint hazudott, ezúttal a köztársasági elnökről - írta csütörtöki Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember

fb

Menczer Tamás kiemelte: a Tisza Párt elnöke azt állította, hogy Sulyok Tamás nem törődik a gátakon dolgozó emberekkel.

Ezzel szemben az igazság fotókon látható - fűzte hozzá, a bejegyzéshez csatolva több képet is az államfőről, amelyeken Sulyok Tamás a védekezésben dolgozók körében látható.

A képek a köztársasági elnök Facebook-oldalán is kint vannak, természetesen - írta.

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is "betegesen hazudozik" - fogalmazott Menczer Tamás.

MTi
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • EU-komiszár bornírt megnyilvánulásai
    Az EU főképviselőjével és a legfontosabb uniós posztok betöltőivel az a legnagyobb gond, hogy a világnézetük, a politikai felfogásuk alapján vannak kiválasztva és kinevezve. Mivel jelenleg a globalista, balliberális eszmerendszer uralkodik nyugaton, így a kiválasztás az ennek megfelelő irányultságú tisztségviselőknek kedvez – leplezi le a szélsőséget Bánó Attila.
  • Seregünk a gáton – Videó!
    Orbán Viktor: „Kismaroson szükség volt a honvédség bevetésére, nélkülük nem tudnánk megvédeni az embereket. Köszönjük a szolgálatukat! Magyarország megcsinálja!”
  • Dobrev már megnyergelte a falovat
    Schaller-Baross először is elnézést kért, mert csütörtökön „eljutottak oda ebben a házban, hogy a magyar posztkommunista vörös arisztrokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják.
MTI Hírfelhasználó