Seregünk a gáton – Videó!
Orbán Viktor: „Kismaroson szükség volt a honvédség bevetésére, nélkülük nem tudnánk megvédeni az embereket. Köszönjük a szolgálatukat! Magyarország megcsinálja!”
2024. szeptember 19. 21:12

honvedelem.hu

Katonák és technikai eszközök: a vízügy szakembereinek irányításával a Magyar Honvédség kijelölt; hivatásos, szerződéses és tartalékos állománya napok óta szolgál a gátakon. A kétéltű PTSZ-eket is bevetették, a modern helikopterek és a személyi állomány pedig gyakorolják az esetleges csörlőzési feladatokat.

 

Katonai helikopter teljesít szolgálatot az árvíz által körülvett Kisorosziban.

Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök, a Magyar Honvédség főparancsnoka személyesen látogatott el Pilismarótra és köszönetet mondott a Magyar Honvédségnek.

20240919_árvíz_Hadikikötő_SZK

sereg

honvedelem.hu
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • EU-komiszár bornírt megnyilvánulásai
    Az EU főképviselőjével és a legfontosabb uniós posztok betöltőivel az a legnagyobb gond, hogy a világnézetük, a politikai felfogásuk alapján vannak kiválasztva és kinevezve. Mivel jelenleg a globalista, balliberális eszmerendszer uralkodik nyugaton, így a kiválasztás az ennek megfelelő irányultságú tisztségviselőknek kedvez – leplezi le a szélsőséget Bánó Attila.
  • Seregünk a gáton – Videó!
    Orbán Viktor: „Kismaroson szükség volt a honvédség bevetésére, nélkülük nem tudnánk megvédeni az embereket. Köszönjük a szolgálatukat! Magyarország megcsinálja!”
  • Dobrev már megnyergelte a falovat
    Schaller-Baross először is elnézést kért, mert csütörtökön „eljutottak oda ebben a házban, hogy a magyar posztkommunista vörös arisztrokrácia képviselői az orosz kártyát lóbálják.
MTI Hírfelhasználó