Potápi Árpád János
 • 2023. március 20. 12:14
  Potápi Árpád János a magyar összefogás kézzel fogható eredményének nevezte az edmontoni Magyar Ház felújítását, amelyhez a közösség tagjai a legjobb tudásuk szerint járultak hozzá. Közölte, hogy amikor további anyagi forrásokra volt szükség a munka befejezéséhez, Magyarország kormánya készséggel állt rendelkezésre és közös erővel sikerült megvalósítani a terveket.
 • 2023. március 15. 15:32
  Potápi Árpád János a 200 éve született Petőfi Sándor A székelyek című versének első soraival köszöntötte az egybegyűlteket: "Nem mondom én: előre, székelyek! / Előre mentek úgyis, hős fiúk; / Ottan kíván harcolni mindegyik, / Hol a csata legrémesebben zúg."
 • 2023. március 13. 22:27
  2023-ban nem indulnak új nagy beruházások, de minden, a magyar kormány támogatásával elkezdett beruházást be fognak fejezni, legyen az bölcsőde-, óvoda- vagy iskolaépítés, egyetemi beruházás, templomfelújítás vagy közösségi színterek építése, felújítása – mondta Potápi Árpád János.
 • 2023. március 10. 22:22
  Potápi Árpád János kiemelte: van ok reménykedni. Az elmúlt időszak legfontosabb eredménye pont az volt, hogy a magyarságban egyetemesen megerősödött az összetartozás tudata. Ez a 2010 óta folytatott nemzetpolitika legfontosabb eredménye - összegzett.
 • 2023. március 10. 10:06
  Ahol a székely zászló lobog, ott minden magyar otthon van. Ahogy a székelyeket, úgy minden magyar közösséget támogatnak abban, hogy önazonosságuk jelképeit használják és használhassák - fogalmazott Potápi Árpád János.
 • 2023. február 25. 11:21
  Potápi Árpád János a másfél hetes, Ausztráliában és Új-Zélandon tett látogatása végén telefonon azt mondta: a magyarság létszáma nem olyan nagy, hogy a kormány megengedje magának, hogy bárkiről is lemondjon.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Bükki bajnokbor a Balassi-kard mellé
  Az irodalmi estek nélkülözhetetlen szereplője a bor, az irodalmi művek bemutatását követő beszélgetések szerves részeként egybeforr a mű és a bor, azonban nagy gondossággal kell megválasztani a kínált bort – figyelmeztet az egri hegybíró.
 • Tüntetők és rendőrök: ütközetre készülnek Párizsban
  Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoznak utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal csütörtökön a kormány nyugdíjreformja ellen, Gérald Darmanin belügyminiszter tájékoztatása szerint 12 ezer rendőr és csendőr fogja biztosítani országszerte a felvonulásokat.
 • Magyar-észt – Nemzeti tizenegyünk edzése
  "Nem is lehet más cél a válogatottban, mint hogy nyerjünk, az pedig egy kis plusz lenne, ha az ötvenedik meccsen jó teljesítménnyel tudnánk köszönteni a mestert" - mondta az MTI kérdésére Lang Ádám, aki elmondása szerint nagyon várta már a válogatott összetartást, mert minden alkalommal "kivirul", amikor felül a repülőre.
MTI Hírfelhasználó