kincs
  • 2023. július 11. 11:01
    „A tömeges bevándorlás, mint megoldás illúzió, ideiglenes orvosság, amely nagyobb problémákat hagy maga után, hiszen gyökeresen megváltoztatja a befogadó országok népességének társadalmi és gazdasági jellemzőit, etnikai és kulturális összetételét" - idézi a KINCS közleménye a magyar demográfus, Demény Pál szavait.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Európa három nagy kihívás előtt áll
    Az egy évvel ezelőtt ránk kényszerített szabályozás megbukott, új rendeletet kell alkotnunk. Új szabályozás nélkül a migráció szét fogja bomlasztani az Európai Uniót, ezt meg kell állítanunk. De az első a béke - jelentette ki Orbán Viktor.
  • Büszkék vagyunk a magyar katasztrófavédőkre
    Rétvári Bence egyebek között arról beszélt, hogy a magyar katasztrófavédők sokadszor bizonyították, hogy a legnehezebb helyzetekben is helytállnak, ráadásul nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is.
  • Pereljük a korrupt EU-szélsőséget
    A kormány mandátumot adott Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszternek, hogy tárgyaljon az Európai Bizottsággal (EB) a migráció ügyében Magyarországot elmarasztaló ítélet kapcsán - ismertette a kormány szerdai döntését a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
  • Nemzedékváltás a Béres Gyógyszergyár élén
    Az 1989-ben alapított Béres Gyógyszergyár történetében ez már a második generációváltás. Nemzetközi statisztikák szerint világszerte csupán a családi vállalkozásoknak mintegy egytizede éri meg, hogy a tulajdonos család harmadik generációja sikeresen átveszi a vezetést – írták a közleményben.
MTI Hírfelhasználó