A szélsőséges USA-külügyminiszter rágalmazta hazánkat
"Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor" - fogalmazott Szijjártó Péter.
2024. június 27. 09:41

Hatalmasat hazudott a szélsőséges hungarofób – tehát rasszista - USA-külügyminiszter, ezzel saját hazájára is szégyent hozott – Kép: ujszo

"Nonszensz vádat fogalmazott meg" Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere Magyarországgal szemben - írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzése szerint Antony Blinken most a vallásszabadság kapcsán fogalmazott meg kritikát Magyarországgal szemben, mondván, hogy a tisztségviselők antiszemita retorikát használnak.
   
"Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor" - fogalmazott a tárcavezető.
   

Mindeközben Izrael futballválogatottja és klubcsapatai a következő szezonban újra Magyarországon játsszák mérkőzéseiket, mert nálunk biztonságban érzik magukat - írta Szijjártó Péter.

MTI
Címkék:
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
MTI Hírfelhasználó