Vegyesen mozgott a forint reggel
2024. június 28. 10:41

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Fél hétkor az euró árfolyama 396,48 forintra gyengült a csütörtök kora esti 396,59 forintról. A svájci frank jegyzése 412,46 forintról 412,41 forintra csökkent, viszont a dolláré 370,38 forintról 370,98 forintra emelkedett.
   
Az euró a kora esti 1,0707 dollárról 1,0687 dollárra gyengült.
 

mti
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • A baloldalivá torzult Európai Néppárt
    Deutsch Tamás hangsúlyozta, a néppárt, a szocialisták és a liberálisok együttműködése háborúpárti. A választók az EP-választáson azt akarták, hogy az európai politika békepárti politikává váljon, és ezt felülírja ez a háborúpárti koalíció - fűzte hozzá.
  • Az életet üzenjük a világnak
    Soltész Miklós rámutatott: ahogyan a tíz éve szentté avatott lengyel pápa is mindig az élet mellett állt, ma sincs más út, más lehetőség, mint az élet igenlése.
  • Hazafias szövetség Európa jövőjéért
    "Történelmi nap a mai, az Európai Parlament július 16-i strasbourgi alakuló ülésén bemutatjuk a csoportot, amely három pártból és azok képviselőiből áll, és amely politikai korszakváltást kíván indítani Európában. Az új korszak a szabadság, a szuverenitás, a béke, a jólét és az értékek korszaka lesz" - közölte Herbert Kickl.
MTI Hírfelhasználó