atomerőmű
 • 2023. április 22. 08:36
  Német atomerőművek helyett külföldi atomerőművek termelik a kellő áramot. Németország villamosenergia-importja csaknem duplájára nőtt az elmúlt öt évben és a folyamat nem állt meg. A jövőben a németek még inkább rászorulnak majd a külföldi – elsősorban francia atomerőművekben megtermelt – energia beszerzésére.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Hit, nyelv és kultúra – a nemzet szellemi pillérei
  A nemzeti azonossághoz való ragaszkodás példái számukra is megerősítésül szolgálnak, ugyanakkor azt is láthatták, hogy a magyar kormány segítségével mennyi minden újult meg, illetve épült Székelyföldön és szerte Erdélyben – sorolta Soltész Miklós.
 • KDNP: Valóságosan is újra egyesült a nemzet
  Az ország védelmét a kritikus helyzetben feladó, vezetésre tökéletesen alkalmatlan Károlyi Mihály, illetve a Tanácsköztársaság ámokfutása okozta a tragédiát ´ tekintett vissza Simicskó István.
 • Minden felföldi magyarra szüksége van a nemzetnek
  Minden egyes felvidéki magyarra szüksége van a közösségnek, a nemzetnek, mivel egy olyan megmérettetés elé néz a felvidéki magyarság, amely komoly hatással lesz a magyar közösségre, nemcsak a Felvidéken, hanem az egész Kárpát-medencében is - fogalmazott Bárdos Gyula.
MTI Hírfelhasználó