Kickl
  • 2024. június 30. 15:02
    "Történelmi nap a mai, az Európai Parlament július 16-i strasbourgi alakuló ülésén bemutatjuk a csoportot, amely három pártból és azok képviselőiből áll, és amely politikai korszakváltást kíván indítani Európában. Az új korszak a szabadság, a szuverenitás, a béke, a jólét és az értékek korszaka lesz" - közölte Herbert Kickl.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • 1117 éve: pozsonyi csata
    A Nyugat ki akarta iktatni a magyarságot: ez először 1117 éve történt meg. A pozsonyi csatában néhány nap alatt megvertük az ellenséget, majd annak maradványait Melkig üldöztük. Évfordulóját üljük a diadalnak.
  • Bóka János: A politikai felelősség adja az értelmét a magyar elnökségnek
    A politikai felelősség adja az értelmét a magyar uniós elnökségnek, hiszen ebben az időszakban lehet meghatározni az Európai Unió (EU) következő öt évének prioritásait – jelentette ki az európai uniós ügyekért felelős miniszter az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
  • „Dolgozunk a patrióták európai csoportján"
    "Dolgozunk rajta" - válaszolta Matteo Salvini arra a kérdésre, hogy fennáll-e a lehetősége, hogy a Liga európai parlamenti képviselői csatlakoznak az Orbán Viktor által kezdeményezett Patrióták Európáért csoporthoz.
MTI Hírfelhasználó