Ferencváros-Olimpiakosz: null-egy
Reménytelennek létszik a Fradi továbbjutása: a zöld-fehérek a labdaeladásokkal önmagukat verik meg.
Utoljára frissítve: 2024. február 22. 23:17
2024. február 22. 20:17

Habib Maiga, a Ferencváros (b) és Chiquinho, az Olimpiakosz játékosa a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott Ferencvárosi TC - Olimpiakosz visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. február 22-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Rendkívül gyenge játékosokból áll a Fradi: ezt most láthatjuk. A csoda sem segíthet.

Valamit javult a Fradi játéka, ám egy szögletből egymás elől fejelték el a labdát a zöld-fehérek.

Elképesztően rosszul játszik a Ferencváros.

A második félidőt is az ügyetlen játékkal kezdte a Ferencváros.

A 44. percben kezezés miatti 11-esből szerzet gólt az Olimpiakosz. 

A Fradi rengeteg hibával játszik. Fölösleges volt a bajnoki meccs halasztása: ennél ügyetlenebbül nem játszhatnának fáradtabban sem.

Dejan Stankovic vezetőedző két helyen változtatott a Ferencváros pireuszi kezdőcsapatán az Olimpiakosz elleni, hazai visszavágóra a labdarúgó Konferencia-ligában.

A szerb szakember azonban nemcsak az összetételen módosított, hanem a szerkezeten is, ugyanis ezúttal két vérbeli csatár is kezdő: a góllövőlistát vezető Varga Barnabás mellett a télen igazolt Kenan Kodro is bizalmat kapott a lett védekező középpályás, Cebrails Makreckis helyett. A bosnyák támadó az MTK Budapest elleni örökrangadó után másodjára szerepel a kezdő tizenegyben, akkor a szünetben lecserélték.
   
Stankovic másik módosítása a védelmet érinti, a hátsó alakzat bal oldalán az ecuadori Cristian Ramírez helyén ezúttal a bosnyák Eldar Civic futballozhat.
   
A magyar bajnok egygólos hátrányból várja a teltházas Groupama Arénában 21 órakor kezdődő visszavágót, melyet élőben közvetíti az M4 Sport és a Kossuth Rádió. A nyolcaddöntő sorsolását pénteken 13 órától rendezik.

    A Ferencváros kezdőcsapata:
    -----------------------------
Dibusz - Wingo, Cissé, S. Mmaee, Civic - Zachariassen, Abu Fani, Maiga, Marquinhos - Varga B., Kodro

MTI
Címkék:
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Elcelebesedett olimpia
    Az olimpia az emberiség egyik nagy közös ünnepe, s noha mindig voltak benne kisebb-nagyobb szennyeződések, sokat segíthet abban, hogy a sportvilág napról napra belenevessen a celebnyomulás otromba ábrázatába.
  • A kormány támogatja a bortermelőket
    Latorcai Csaba kiemelte, 30 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre szerkezetátalakító támogatásra, amelyből jelentős arányban részesednek a badacsonyi szőlősgazdák is. Hozzátette, segíteni kell a "minden nemzetközi összevetésben helytálló" badacsonyi borok terjesztését is. Ezt a célt is szolgálja a magyar borok nemzetközi marketingjére rendelkezésre álló másfél milliárd forintos támogatási összeg.
  • Kristályosodóban a gazdasági semlegesség
    A szélsőség is megjelent Kötcsén, hisztériáztak, őket a sajtó képviselői bátorították európai viselkedésmódra.
  • A CIA szerint fenyegetik a világrendet
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
MTI Hírfelhasználó