futball
  • 2024. március 26. 17:14
    A második félidőben javítottunk játékunkon. Két gólt sikerült elérnünk, mindkettőt akcióból. Magyar győzelmet ünnepelhetett a közönség: elhangzott a Himnusz.
    Címkék:
  • 2024. március 23. 18:53
    „Fantasztikus volt ismét hazai közönség előtt játszani, örülök, hogy megnyertük a meccset. Fontos volt, hogy jól kezdjük az évet, minden más, most kicsit irreleváns" – foggalmazott a világklasszis kapus.
    Címkék:
  • 2024. március 22. 20:32
    Noha a törökök többször is beszorítottak bennünket, Gulácsi remek védéseivel kihúztuk az egy-nullos vezetést, megszereztük a győzelmet. Jól játszottunk a teltházas stadionban.
    Címkék:
  • 2024. március 20. 08:38
    A 82 éves Ferguson már 1960-ban, 18 esztendősen látta a frankfurtiakat élőben játszani, előbb a Rangers elleni BEK-elődöntőben, majd a Real Madrid elleni fináléban, ugyancsak Glasgow-ban – utóbbi mérkőzésen a spanyol csapat Puskás Ferenc négy góljával 7-3-ra verte a németeket.
    Címkék:
  • 2024. március 18. 19:39
    Az olasz-magyar szakember azt is kiemelte, hogy a magyar csapatnak ezeken a találkozókon kell pontosítania azokat a kulcsfontosságú részleteket, ami egy erősebb riválissal szemben akár majd döntő is lehet.
    Címkék:
  • 2024. március 12. 14:28
    Az idény során jó formában védő Dibusz Dénesről és az RB Leipzig kapujába visszatért Gulácsi Péterről Rossi kiemelte, nagy öröm és kellemes gond a számára, hogy két ilyen "magas szintű kapus" közül kell választania. Elárulta, a következő két barátságos meccsen a tervei szerint mindkét hálóőrnek lesz lehetősége védeni.
    Címkék:
  • 2024. február 22. 20:17
    Reménytelennek létszik a Fradi továbbjutása: a zöld-fehérek a labdaeladásokkal önmagukat verik meg.
    Címkék:
  • 2024. február 21. 12:41
    A teltházas Groupama Aréna közönsége segítheti ebben Dejan Stankovic vezetőedző tanítványait, akik pihenten várhatják a rendkívül fontos mérkőzést, mivel a Ferencváros elhalasztotta a Diósgyőr elleni bajnoki meccsét, így hétvégén nem lépett pályára.
    Címkék:
  • 2024. február 14. 21:27
    "Nehéz felkészülni, amikor új tréner ül le a rivális kispadjára. De José Luis Mendilibar csak papíron az, nagyon tapasztalt szakember, aki 1994 óta, azaz harminc éve van a szakmában" - mondta Stankovic a szerdai sajtótájékoztatón a spanyol trénerről, aki tavaly márciusban vette át a Sevilla irányítását, és aztán megnyerte vele az Európa-ligát.
    Címkék:
  • 2024. január 26. 14:58
    „Az is meglepetés, hogy eddig titokban tudtuk tartani a döntést” – mondta a német menedzser.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Fontos az erdélyi magyarok képviselete az EP-ben
    Ha az erdélyi magyarságnak nem sikerül képviselethez jutni az EP-ben, akkor ilyen hatékonysággal senki nem fogja az érdekeinket és az értékeinket védeni - fogalmazott Semjén Zsolt.
  • Voks 24 - Ma kezdődik a kampány
    Budapest, a magyarok fővárosa újra felelősen gondolkodó, a várost szerető, az önkormányzat irányításához értő politikus vezetése alá kerülhet, megszűnhet az elmúlt öt évben rengeteget ártó dilettantizmus.
  • A korrupt szélsőbal a rombolásban ügyködik
    Egy isten- és emberellenes elmélet, amely felszámolja az emberi méltóságot, megsemmisíti a személy identitását és ezáltal a végtelenségig befolyásolhatóvá teszi, felszámolja a házasság és a család értelmét, a nőiséget, az anyaságot… Manipulációval alakítja az életet, öngyilkosságba hajszol sokakat – jellemzi a gender-rögeszmét Aradszki András.
MTI Hírfelhasználó