Menczer Tamás: Kössünk új egyezséget a magyar emberekkel
2024. október 28. 15:38

Magyarország meg tudja csinálni! címmel útjára indult az újabb nemzeti konzultáció, amelynek fontosságáról közölt Facebook-bejegyzést Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Lenéznek ezért bennünket, korábbi konzultációk során láthatták, hogy ezt kritizálják az itthoni balosok is, a brüsszeliek is, ugyanis nekik az a demokráciafölfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni.

Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa. Tudják, van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar. Derék brüsszeli kollégáink, magyar baloldali csatolt részekkel ilyenek. De milyen dolog az, hogy megkérdezzük az embereket? Még a végén véleményt mondanak. Aztán akkor mi lesz? Ők ott az elefántcsonttoronyban, Brüsszelben majd megmondják, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás, milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele…

És akkor majd azt kell csinálni, na mi nem így gondoljuk, mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni.

MTI
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Színt vallott a Tisza Párt: támogatják az LMBTQ-propaganda terjesztését
    Újabb fajsúlyos témakörben mutatták meg valódi arcukat Magyar Péterék, a Tisza Párt európai parlamenti képviselői ugyanis szavazataikkal kiálltak a genderideológia és az LMBTQ-propaganda támogatása mellett. Nem véletlen, hogy már a nyáron rendezett budapesti Pride felvonulás résztvevői is arról beszéltek: Magyar Péter több jogot ad majd a szivárványos szervezeteknek, ha esetleg hatalomra kerül.
  • Megvannak a nemzeti konzultáció kérdései
    A magyarnemzet.hu felületén megjelentek a Gulyás Gergely kancelláriaminiszter által bejelentett nemzeti konzultáció kérdései, a lap cikkéből az is kiderül, 11 kérdéskör van. A tizenegyedik nemzeti konzultáció mottója: "Magyarország meg tudja csinálni!"
  • Székely őrtüzek
    A települések nagyobb terein vagy a környező magaslatokon sötétedés után meggyújtott őrtüzeknél a helyi szervezők mindenütt felolvasták a rendezvény kiáltványát, amelyet az őrtűzgyújtást kezdeményező és szervező Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke, Izsák Balázs írt alá.
MTI Hírfelhasználó