Deák Dániel
  • 2024. január 7. 13:05
    A balliberális oldal szereplői hiteltelenek, többször bukott politikusok alakítják továbbra is az ellenzéki politikát. Budapesten izgalmas küzdelem várható, Vitézy Dávid esetleges indulása jelentősen ronthatja Karácsony Gergely esélyeit.
  • 2023. április 25. 09:24
    Sokat rontott a hitelességén, hogy többször kiderült, nem mond igazat. Még olyan alapvető dolgokban is hazudott a nyilvánosságnak, hogy beszél-e angolul. Azt állította, hogy igen, majd egy rendezvényen egy felolvasott angol szövegben is értelmetlen mondatok sorát mondta el, szemmel láthatóan nem értette, miről beszél – elevenít fel egy főpolgármesteri blamát Deák Dániel.
  • 2023. március 30. 22:37
    Deák Dániel miközben elemez, maga is alakítója, tematizálója is a politikai vitáknak. A politikai ismeretszerzés útja-módja főként a valós idejű medializálódás miatt "episztemiológiai fordulatot hozott, ami a politikacsinálás folyamatára is visszahat" - mondták a könyvbemutatón.
  • 2023. február 21. 20:42
    A jobboldali politikai közösség elképesztően széles. A háború értékelésében is nagyon színes vélemények jelennek meg. Van, aki az oroszoknak, van, aki az ukránoknak szurkol, van, aki azt mondja, senkinek sem szurkol, csak legyen már vége. De akkor mégis hogyhogy mind egy politikai közösség tagjai? A válasz igen egyszerű: mindegyiküknek Magyarország az első! – rögzíti Deák Dániel.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Megújult a csurgói Csokonai Közösségi Ház
    Latorcai Csaba közölte, a választás legfontosabb tétje, hogy béke, vagy háború lesz a kontinensen, a migrációpárti, vagy a bevándorlásellenes erők kerülnek többségbe, illetve az, hogy "megvédjük családjainkat és gyermekeinket a káros, identitászavaros és tudománytalan genderideológiától, annak erőszakos terjesztőitől".
  • Az MNB telefonszámait is klónozzák a kibercsalók
    A csalók az állítólagos „támadás” elhárítására állításuk szerint biztonságba helyeznék az áldozatok pénzét. Ehhez bizalmas banki adatait kérik el (például: bankkártyaszám, lejárat, cvc kód, PIN kód; internet- vagy mobilbanki jelszavak és megerősítő kódok); vagy megpróbálják rávenni az áldozatot, hogy utalja át „biztonságos” – valójában a csalók által kezelt – számlára a pénzét.
  • Latorcai János tisztelgett Szabad György mellszobránál
    Az egykori házelnök mellszobránál tisztelgett a keresztémydemokrata politikus.
MTI Hírfelhasználó