vívás
  • 2024. augusztus 3. 09:26
    "Annak örülök, hogy nemcsak formalitás volt, hogy vívtam, és ezért felállhattam a dobogóra, hanem úgy érzem, hogy azért fontos szerepem volt nekem is a döntőben. Taktikus mérkőzés volt, kevés tus esett, minden tus nagyon számított, és értékes pontokat tudtam szerezni a csapatnak."
    Címkék:
  • 2024. július 27. 21:57
    A Tatabányai SC 21 éves vívója a kínai Tang Csün-jao, a 2022-ben világbajnok dél-koreai Szong Szera, majd egy másik kínai, Jü Sze-han legyőzésével jutott el az elődöntőig, ahol kikapott az idén Eb-második francia Auriane Mallo-Bretontól. Így zárásként a harmadik helyért mérkőzhetett meg az észt Nelli Differttel, akivel "kéz a kézben" jutottak ki az olimpiára.
    Címkék:
  • 2024. június 24. 20:41
    "Most még azért az ünneplés pillanatait élvezzük, de két nap múlva már edzőtáborba utazunk Ausztriába és utána már folyamatosan készülünk a párizsi olimpiára, úgy hogy nem lesz sok időnk túl ünnepelni ezt a győzelmet. Ez egy jó előjel az olimpia előtt, de nekünk lesz egy fontosabb feladatunk is öt hét múlva" - hangsúlyozta a háromszoros olimpiai bajnok kardozó.
    Címkék:
  • 2023. július 30. 18:12
    A döntőben a franciákkal vívtak a mieink csakúgy, mint egy éve: akkor 45-40-es magyar siker született, most 45-38-as. Ők a legjobbak a világon: Pusztai Liza, Battai Sugár, Szűcs Luca, Márton Anna.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
MTI Hírfelhasználó