Hidvéghi Balázs: fegyverszállítások helyett békét!
Hidvéghi Balázs fideszes politikus Roberta Metsola EP-elnök szavaira reagálva közölte: "nem engedhetjük, hogy a brüsszeli politikusok felelőtlen kijelentései még jobban belesodorják Európát a fegyveres konfliktusba és világháború kitörése felé lökjék a világot".
2023. március 5. 09:49

Hidvéghi Balázs – origo/Csudai Sándor

Elfogadhatatlannak tartja az Európai Parlament (EP) elnökének háborúpárti kijelentéseit Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben a fideszes politikus Roberta Metsola EP-elnök szavaira reagálva közölte: "nem engedhetjük, hogy a brüsszeli politikusok felelőtlen kijelentései még jobban belesodorják Európát a fegyveres konfliktusba és világháború kitörése felé lökjék a világot".

2022 | University College Cork

Az ajándékok tömegét titokban elfogadó, vérgőzös háborúpolitikus, Roberta Metsola – ucc.ie   

Az európai parlamenti elnök tagállamoknak címzett felhívása a további fegyverszállításokról a háború eszkalációjához, további vérontáshoz, még több emberáldozathoz vezet - írta.
   
"Nem fegyverekre hanem azonnali tűzszünetre van szükség!" - fogalmazott.
   
Közlése szerint, "Magyarország továbbra is a béke pártján áll, és nem fogjuk megengedni a háborúpárti politikusoknak, hogy belerángassanak bennünket a háborúba. Ezért ellenállunk a brüsszeli nyomásnak, hogy megvédhessük a magyar emberek biztonságát" - hangsúlyozta.
   
A Fidesz és a KDNP képviselői mindent megtesznek annak érdekében, hogy ebből a háborúból Magyarország kimaradjon - olvasható a közleményben.
 

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó