Ritter: „Zelenszkijnek menekülnie kell, vagy..."
Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta az amerikai szakértő.
2023. március 18. 19:21

youtube

Volodimir Zelenszkij elnöknek el kell hagynia az országot, hogy elkerülje, hogy az ukrán hadsereg megölje – közölte Scott Ritter nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos hírszerző tiszt a YouTube csatornáján – írta meg az oroszhirek.hu

Veszíteni fog. Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta a szakértő.

Ritter szerint az ukrán vezetőnek most esélye van arra, hogy családjával együtt elhagyja az országot, és nyugodt életet éljen külföldön, feltéve, hogy a bíróságon bizonyítani tudja, hogy nem követett el háborús bűnöket.

Leonyid Kucsma volt tanácsadója, Oleh Szoszkin előző nap robbanásveszélyesnek nevezte az ukrajnai helyzetet az elnök hatalomátvétele és a gazdasági összeomlás miatt. Mint a szakértő rámutatott, Kijev már gyakorlatilag csődbe ment.

Gazdasági komplexumának 60 százalékát elvesztette-

A hrivnyát csak a hazai és külföldi tartalékok tartják össze, a társadalom szociális szerkezetét pedig az országból történő 11 milliós kivándorlás szakította szét.

Директор Института трансформации общества Олег Соскин / фото УНИАН, Владислав Мусиенко

Szoszkin – unian.net

Mindezek a tények arra utalnak, hogy forradalmi robbanás következik az államban – vetette fel Szoszkin.

magyarhirlap.hu
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Magyar nemzeti zarándoklat Rómába
    A zarándoklat csúcspontja április 25-én lesz, amikor Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadja a magyarokat. Ezt követően a Szent Péter-bazilikában Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek mutatja be a zarándoklatot lezáró misét.
  • EgészségAblak alkalmazás
    Rétvári Bence tájékoztatása szerint az EgészségAblak ingyenes mobilalkalmazást már több mint 2,9 millióan használják.
  • Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvénye
    Szetkirályi Alexandra leleplezte a jelenlegi főpolgármestert: Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs, és minden, amit Budapesten látnak, arról szól, ahogyan "Karácsony Gergely hű inasként serénykedik a Gyurcsány-villában".
MTI Hírfelhasználó