Ritter: „Zelenszkijnek menekülnie kell, vagy..."
Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta az amerikai szakértő.
2023. március 18. 19:21

youtube

Volodimir Zelenszkij elnöknek el kell hagynia az országot, hogy elkerülje, hogy az ukrán hadsereg megölje – közölte Scott Ritter nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos hírszerző tiszt a YouTube csatornáján – írta meg az oroszhirek.hu

Veszíteni fog. Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta a szakértő.

Ritter szerint az ukrán vezetőnek most esélye van arra, hogy családjával együtt elhagyja az országot, és nyugodt életet éljen külföldön, feltéve, hogy a bíróságon bizonyítani tudja, hogy nem követett el háborús bűnöket.

Leonyid Kucsma volt tanácsadója, Oleh Szoszkin előző nap robbanásveszélyesnek nevezte az ukrajnai helyzetet az elnök hatalomátvétele és a gazdasági összeomlás miatt. Mint a szakértő rámutatott, Kijev már gyakorlatilag csődbe ment.

Gazdasági komplexumának 60 százalékát elvesztette-

A hrivnyát csak a hazai és külföldi tartalékok tartják össze, a társadalom szociális szerkezetét pedig az országból történő 11 milliós kivándorlás szakította szét.

Директор Института трансформации общества Олег Соскин / фото УНИАН, Владислав Мусиенко

Szoszkin – unian.net

Mindezek a tények arra utalnak, hogy forradalmi robbanás következik az államban – vetette fel Szoszkin.

magyarhirlap.hu
Címkék:
  • Gyurcsányék háborúba akarják rángatni Magyarországot?
    Egyre erőszakosabban kampányol a háború eszkalálása és Magyarország belépése mellett a Gyurcsány házaspár. A bukott miniszterelnök több agresszív háborúpárti nyilatkozata után felesége és Gyurcsány emberei Londonban kértek tanácsokat a háborút egyre inkább kiszélesíteni akaró Munkáspárt politikusaitól. Mindkét tárgyaló fél a háború eszkalációját, tehát azt a furcsa, sajátos logikát támogatja, hogy a békéhez minél több ember halála árán lehet eljutni – hívta fel a figyelmet Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Magyar Nemzetnek nyilatkozva.
  • Ellenzék - 4 párt is 1%-on áll
    Gyurcsány Ferenc pártja a legerősebb az ellenzéki oldalon, Karácsony Gergelyék viszont egy százalékon állnak – ez derül ki az IDEA Intézet legfrissebb felméréséből. Az intézet megjegyzi, hogy az ellenzéki oldalon már négy egy-egy százalékos mikropárt alakult ki. Mindeközben a Fidesz toronymagasan vezet, mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.
  • Novák Katalin fogadta Orbán Viktort a Sándor-palotában
    Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta hétfőn Orbán Viktor miniszterelnököt, aki az Európai Tanács március 23-i üléséről adott tájékoztatást – tájékoztatta a Sándor-palota kommunikációs igazgatósága az MTI-t.
MTI Hírfelhasználó