Ritter: „Zelenszkijnek menekülnie kell, vagy..."
Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta az amerikai szakértő.
2023. március 18. 19:21

youtube

Volodimir Zelenszkij elnöknek el kell hagynia az országot, hogy elkerülje, hogy az ukrán hadsereg megölje – közölte Scott Ritter nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos hírszerző tiszt a YouTube csatornáján – írta meg az oroszhirek.hu

Veszíteni fog. Ha Ukrajnában marad, akkor vagy az orosz hadsereg közvetlen csapásától, vagy az ukrán erők egyik tisztjének kezétől fog meghalni az ország politikai instabilitásának következtében” – jósolta a szakértő.

Ritter szerint az ukrán vezetőnek most esélye van arra, hogy családjával együtt elhagyja az országot, és nyugodt életet éljen külföldön, feltéve, hogy a bíróságon bizonyítani tudja, hogy nem követett el háborús bűnöket.

Leonyid Kucsma volt tanácsadója, Oleh Szoszkin előző nap robbanásveszélyesnek nevezte az ukrajnai helyzetet az elnök hatalomátvétele és a gazdasági összeomlás miatt. Mint a szakértő rámutatott, Kijev már gyakorlatilag csődbe ment.

Gazdasági komplexumának 60 százalékát elvesztette-

A hrivnyát csak a hazai és külföldi tartalékok tartják össze, a társadalom szociális szerkezetét pedig az országból történő 11 milliós kivándorlás szakította szét.

Директор Института трансформации общества Олег Соскин / фото УНИАН, Владислав Мусиенко

Szoszkin – unian.net

Mindezek a tények arra utalnak, hogy forradalmi robbanás következik az államban – vetette fel Szoszkin.

magyarhirlap.hu
Címkék:
  • Belügyi kormánykabinet-ülés a Karmelitában
    Belgrádi munkamegbeszéléséről hazaérkezve nyomban belügyi kabinetülést hívott össze Orbán Viktor miniszterelnök: a megbeszélés a Karmelita kolostoban zajlott.
  • Közösségépítő honvédelmi sportközpontok
    A kormány az MHSZ utódjául 2017 januárjában hozta létre a Honvédelmi Sportszövetséget. Simicskó István (aki tíz éve maga is letette a polgárőrvizsgát) a szervezet küldetésének nevezte, hogy a fiatalokat szólítsák meg azzal: a haza védelme mindannyiunk közös ügye és ebben önkéntesen vegyenek részt.
  • Őshonos állattartó telepek a Kiskunságban
    A Furioso-North Star – mezőhegyesi félvér – fajtát 2004-ben Nemzeti Kincsé nyilvánították. Az alacsony egyedszáma miatt, ami 500 körüli tenyészkancát és 80 tenyészmént jelent, a védett őshonos állatfajták közé sorolják.
MTI Hírfelhasználó