Tatán ültetett fát a KDNP
A fák a béke üzenetét hordozzák. Ezzel a programmal szeretnénk nyomatékosítani, hogy éljünk a teremtett világgal harmóniában, és törekedjünk minél jobban a békére! - mondta Nacsa Lőrinc.
2024. március 27. 14:43

Tata 1618-ban – sanderusmaps

A KDNP "Ültessünk, hogy élhessünk!" névvel indított országos faültetési programsorozatának keretében Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője, valamint a tatai képviselő-testület tagjai ültettek fát szerdán Tatán, a Csillagsziget Bölcsőde kertjében.

Nacsa Lőrinc elmondta, azt szeretnék üzenni a faültetési akcióval, hogy a kereszténydemokratáknak fontos a teremtett világ védelme, és aki fát ültet, az a jövőbe vetett bizalomról tesz tanúságot.
   
"Elutasítjuk azokat a méregzöld ideológiákat, ahol az embert és a természetet szembeállítják egymással. Mi azt gondoljuk, hogy az embernek a teremtettségünk okán a természettel összhangban kell élnie" - jelentette ki a képviselő.
   
A politikus hozzátette, a teremtett világ érdekében csak akkor tudnak tenni, ha béke van, ezért a fásítási program másik üzenete a béke.
   
A fák a béke üzenetét hordozzák. Ezzel a programmal szeretnénk nyomatékosítani, hogy éljünk a teremtett világgal harmóniában, és törekedjünk minél jobban a békére! - mondta Nacsa Lőrinc.

MTI
Címkék:
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Fucsovics második trófeája
  Fucsovics a 2018-as, genfi diadal után másodszor ünnepelhetett tornagyőzelmet, és a trófea mellé 88 125 eurót (34,4 millió forint) kapott. "Hosszú idő után nyertem ismét, nem vártam ezt az eredményt, és nagyszerű érzés" - nyilatkozta a pályán.
 • Európa felújított templomává válhatunk
  Sulyok Tamás azt mondta, az atomizáció és a töredékesség világában, amelyben a család lebontásának, a közösségek erodálásának, a magány elhatalmasodásának, az erkölcsi értékek elhagyásának vagyunk tanúi, szomjazzuk a megtartó közösségeket.
 • Washingtoni Magyar Örökség Fesztivál
  Előadást adott a több mint 40 éves Tisza Táncegyüttes, a Szikra Banda, felléptek az idén 50 éves washingtoni magyar cserkészcsapat tagjai, és táncbemutatót tartott a Kőrösi Csoma Sándor Ösztöndíjprogram révén jelenleg Washingtonban dolgozó Hajdú Bence néptáncos.
MTI Hírfelhasználó