vejkey imre
  • 2024. március 20. 12:03
    "Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!" - jelentette ki Vejkei Imre.
    Címkék:
  • 2024. január 19. 13:57
    Jeruzsálem latin pátriárkája és a segédpüspök atya azt tapasztalhatták meg a velünk való közös imában, hogy mi a béke pártján vagyunk és az erőszakmentességre neveljük fiataljainkat! Ez az erőszakmentesség és a másik ember testvéri megismerése a Magyar Parlamenti Imacsoport differencia specifikája! – fogalmaz Vejkey Imre.
    Címkék:
  • 2024. január 18. 12:59
    Jeruzsálemből jött papi személy a magyarok fővárosába, hogy a mieinkkel együtt imádkozva kérje a transzcendenst a béke megteremtésére.
    Címkék:
  • 2023. december 5. 14:39
    Ne feledjük, a Szent István-i örökséget nem lehetett még erőszakkal sem eltörölni, mert államalapító szent királyunk a magyart és a keresztényt egyesítve létrehozta itt a Duna-medencében azt Templomot, melyen a pokol kapui sem vehetnek erőt! – fogalmaz Vejkey Imre.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 29. 00:02
    Megvásárolt emberek, ezért nem véletlenül vergődnek a súlyos korrupció gyanúja árnyékában! Idegen zsoldosok, akik megbízójuknak akarnak megfelelni, ezért üldözik mindazt, amit az Isten-Nemzet-Család hármasa jelent! Mindezek okán soha nem látott méretekben öltött testet az Európai Unióban az ideológiai nyomásgyakorlás! – érvel Vejkey Imre.
    Címkék:
  • 2023. május 22. 21:18
    Címkék:
  • 2023. május 17. 17:54
    Pontosan tisztában vannak azzal, hogy Magyarország szakmai kérdésekben tavaly novemberben és idén tavasszal is egyetértésre jutott az Európai Bizottsággal, sőt tudják azt is, hogy Hazánk mindezt jogalkotási szinten végre is hajtotta! Őket azonban a tények nem érdeklik, mert az európai baloldal nyomására politikai feladatot hajtanak végre! – leplezi le a szélsőséget Vejkey Imre.
  • 2023. május 16. 17:40
    Az uniós források ügyében a kormány már 2022 novemberében eleget tett a 17 pontos európai bizottsági igénynek, de a bizottság újabb 27 pontos listával állt elő – leplezte le a hungarofób brüsszeli ármánykodást Vejkey Imre.
    Címkék:
  • 2023. április 23. 18:31
    A Magyar Parlamenti Imacsoport & Alapítványa a Mária Országa Imaközösséggel közösen a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermébe koncertet és fogadást szervez 2023. április 25. estéjére, melyen Mága Zoltán és Szabadi Vilmos hegedűművész urak lépnek fel, továbbá Eperjes Károly színművész úr szerepel – közli Vejkey Imre.
    Címkék:
  • 2023. április 13. 14:59
    Magyarország hatékonyabbá tudja tenni az uniós támogatások megfelelő felhasználásának érdekében az audit- és ellenőrzési mechanizmusokat 0150 hangzott el a törvényhozásban.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Számháborúzó ütközetek Kijev és Moszkva között
    Nagyotmondás helyett most kicsitmondásról beszélhetünk: semmi értelme nem volt Zelenszkij hazugságának. Leglelkesebb hívei sem vették komolyan, amit mondott. Akkor miért mondhatta?
  • Nagypéntek
    A megbocsátás, a megtérés, a Krisztushoz fordulás napja ez. Jézus, aki meghalt az emberekért, "meghív minket, hogy leborulva előtte megvalljuk, ő az egyedüli Megváltó és ezzel elismerjük, hogy rászorulunk segítségére".
  • Várjárás mint húsvéti élmény
    Seregben tündöklő és fénylő frissesség – írta a költő a végek dicséretekor. Ez a hangulat pezsdíti föl a várjáró magyarokat. Eleink hősiesen védték az országot, e harc helyszíneinek fölkeresésére a húsvét jó alkalmat kínál.
  • Lavrov már békülne
    A miniszter felhívta a figyelmet arra: a Nyugat "gyanúsan aktívan bizonygatja", hogy a krasznogorszki Crocus City Hall kulturális központ elleni támadást az Iszlám Állam terrorszervezet követte el, és senki más nem gyanúsítható, főleg Ukrajna nem.
MTI Hírfelhasználó