migránsok
  • 2024. február 3. 13:13
    Többen megsérültek a párizsi Gare de Lyon vasútállomáson szombat reggel, amikor egy migráns utasokat késelt meg. Egy ember élet-halál között van.
    Címkék:
  • 2023. november 2. 13:12
    Az úgynevezett erőszakkészség már a határon is átível, hiszen a csempészek, az utaztatók már magyar határvadászokra is céloztak, ám személyi sérülés nem történt. Emellett szinte már mindennaposnak mondható a rendszeres verbális fenyegetőzés, és az, hogy fegyvert fognak a határvadászokra.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 29. 21:01
    Orbán Balázs elfogadhatatlannak nevezte, hogy kettős mércét alkalmaznak a tagállamokkal szemben, miközben az elhibázott háborús szankciós politika miatt Európa óriási gazdasági problémákkal küzd és versenyképességi hátrányokat szenved el.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 5. 12:58
    Magyarország már 600 milliárd forintot költött határvédelemre, ennek eddig alig 1,5 százalékát térítette meg az EU, miközben az ország az EU határait is őrzi akkor, amikor a saját határait védi - hangsúlyozta a kormányszóvivő.
    Címkék:
  • 2023. augusztus 29. 09:31
    Támadják a műszaki akadályrendszert, a rendőrség járműveit, fahusángokkal, kövekkel és csúzliból kilőtt fémgolyókkal a rendőröket is. Szerbiában, a határ közelében "megjelentek a fegyverek", "kis mélységben, lakott területen kritikussá vált a közbiztonsági helyzet" – jelentette Bakondi György.
    Címkék:
  • 2023. június 15. 15:08
    Ártatlan „menekülteknek" tünteti fel a balliberális propaganda a migránsokat. Füllentéseik beleütköznek a valóságba. Határőrzőink fegyveres támadással is kénytelenek szembenézni.
    Címkék:
  • 2023. május 25. 10:03
    Ma már ezt a területet teljes egészében a szervezett bűnözés uralja - mondta Bakondi György főtanácsadó, aki új jelenségként említette, hogy a migránsok és az embercsempészek már lőfegyverekkel is rendelkeznek.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó