A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
2024. május 22. 21:26

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 22-én megtartott 21. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Első számsorsolás:

 8 (nyolc)
14 (tizennégy)
15 (tizenöt)
19 (tizenkilenc)
29 (huszonkilenc)
34 (harmincnégy)
35 (harmincöt)

Második számsorsolás:

 3 (három)
 4 (négy)
10 (tíz)
11 (tizenegy)
18 (tizennyolc)
29 (huszonkilenc)
34 (harmincnégy)

Nyeremények:

7 találatos szelvény nem volt.
a 6 találatosokra 377 245 forintot;
az 5 találatosokra 8190 forintot;
a 4 találatosokra 2500 forintot fizetnek.

mti
Címkék:
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Senánszky Petra Európa-bajnok
    "Nagyon boldog vagyok, mert szerintem a párizsi olimpián ilyen idő kell majd mindenképpen a középdöntőbe jutáshoz. Ez a hely valahogy mindig jó dolgokat hoz ki belőlem, 2019-ben még uszonyos úszásban a világbajnokságon is szép sikereket értem el – mondta a bajnok.
  • Hazánk a világ egyik legbiztonságosabb országa
    Azt a fajta önvédelmi készséget módszeresen próbálják kiirtani az európai polgárokból, hogy megvédjék magukat az illegális migrációtól, a "no-go" zónáktól, a terrorizmustól, az egyre több áldozatot követelő merényletektől, "egy háborús helyzetbe sodródástól" - sorolta Rétvári Bence.
  • Milák Kristóf aranyérmes 200 méter pillangón
    A Honvéd klasszisnak győzelmét senki sem veszélyeztette, a középdöntős idején viszont csak bő két tizedet javított, de 1:54.43-mal így is megszerezte második aranyát a szerb fővárosban.
MTI Hírfelhasználó