gyurcsányi
 • 2024. február 13. 10:53
  Hevesen gesztikulálva, a riporter szavába vágva, izzadságcseppekkel az arcán próbált magyarázkodni a baloldal vezére, és a kérdést megkerülve, teljesen indokolatlanul a miniszterelnökről kezdett beszélni, majd a műsorvezetőt kezdte el felindultan, ujjal mutogatva kérdezgetni, hogy miért mer feltenni olyan kérdést, ami egyébként rengeteg ember érdekel.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 14. 13:03
  Hollik István elmondta: Gyurcsánynak gátlásai továbbra sincsenek: kijelentette, hogy amíg nem ő kerül hatalomba, addig minden eszközzel akadályozni fogja a Magyarországnak és a magyar családoknak és tanároknak jogosan járó uniós források kifizetését.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 8. 06:11
  Azt a kártételt, amit Gyurcsányék a kettős állampolgárság bevezetésével kapcsolatban 2004. végén elkövettek, nagyon nehéz feledtetni. Ez főként a határon túl élő nemzettestvéreinket sújtotta, azokat a magyarokat, akik nehéz körülmények között őrzik identitásukat, s bizakodva tekintenek anyanemzetükre – mutat rá az eddig elszámoltatás nékül maradt kártételre Bánó Attila.
  Címkék:
 • 2023. április 19. 14:11
  A szélsőbaloldali párt, melynek elnöke egykor alázatoskodó mosolyáradatban részesítette az orosz elnököt, most vasba verné a hazánkba esetleg érkező politikust.
  Címkék:
 • 2023. április 4. 13:10
  Végig hazudtak sok évet a gyurcsányi dollárbaloldal szélsőségesei és az Európai Bizottság agyonfizetett politikusai, tudták, hogy amit mondanak, az nem igaz.
  Címkék:
 • 2023. március 29. 13:38
  Hollik István hangsúlyozta: pénteken, amikor a dollárbaloldal majd nemet mond a békepárti határozatra, ismét bizonyítja, hogy a dollárokért cserébe hajnaldó a magyar emberek többségével is szembe menni.
  Címkék:
 • 2023. március 1. 12:39
  Gyurcsány a Kreml lapjában ígérte meg, hogy gyerekeit oroszul taníttatja majd. Kormányfői ténykedése idején Gyurcsány Ferenc számos alkalommal találkozott az orosz vezetővel, egyszer saját otthonában, az Apró-villában fogadta Putyint.
  Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől
  Joe Biden az X közösségi oldalon közzétett levelében úgy fogalmazott: "úgy hiszem, hogy a pártom és az ország legjobb érdekét az szolgálja, hogy visszalépjek, és kizárólag kötelezettségeim teljesítésére összpontosítsak elnöki időszakom hátralévő idejében".
 • Piastri karrierje első sikerét aratta a Körmagyaron
  Új bajnokot avatott a magyar versenypálya: ausztrál siker Mogyoródon. A herendi sisak a második helyre volt jó Lando Norrisnak.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
MTI Hírfelhasználó