Homa János
  • 2024. június 7. 10:02
    "Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat" - hangsúlyozta a miniszter.
    Címkék:
  • 2024. május 27. 18:08
    Hihetetlen, de igaz. A nyugati szélsőséges sajtó mindennel szimpatizál, amit a baloldalon tesznek. Megdöbbentem, amikor a Fico elleni gyilkossági kísérletet helyeselték egyes lapok. Mindent elítélnek, amit a jobboldal tesz Közép-Európában. Természetesen nagyon könnyen kiismerhető a gondolkozásuk – fogalmaz Homa János.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Magyar űrkabin
    A SpaceBuzz első pilot programja nemzetközi (holland, francia, olasz, magyar) együttműködésben, az Erasmus+ támogatása mellett jött létre, és azóta több mint száz hazai és határon túli iskola több mint 5500 tanulója vett részt benne.
  • Magyarország nem kér von der Leyenből
    "Amikor egy levélben megkérdeztem, hogy amit az új lengyel kormány megtett Lengyelországban, azt szabad-e nekünk, magyaroknak is megtennünk, még válaszra sem méltattak. Tehát a mi felfogásunk szerint egy ilyen bizottság elnöke nem maradhat a helyén" - fogalmazott a magyar kormányfő.
  • Menetrend szerinti légijárat Kantonból Budapestre
    Az új járat mintegy 56 ezerrel növeli a magyar főváros és a kínai nagyvárosok között elérhető ülőhelyek számát 2024-ben; 2011-ben összesen ennyi utas közlekedett a két ország között, ebben az évben pedig több mint 400 ezer embernek lesz lehetősége Kína és Magyarország között repülni.
MTI Hírfelhasználó