Az emberek megértették a választás tétjét
Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja.
2024. június 9. 20:22

Nacsa Lőrinc, a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője beszél a Menczer Tamással, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójával tartott sajtótájékoztatón a pártszövetség választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján a Bálna Honvédelmi Központban 2024. június 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy a magyar emberek megértették a választás tétjét - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a kormánypártok eredményváró rendezvényén, a Bálna Honvédelmi Központban vasárnap este tartott sajtótájékoztatóján.

Fidesz-KDNP: A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy az emberek megértették a választás tétjét

Menczer Tamás megköszönte mindenkinek, hogy részt vett a választásokon és külön köszönetet mondott azoknak, akik a „békepárti miniszterelnököt és a békepárti politikai közösséget, a Fidesz KDNP-t” támogatták.

Hangsúlyozta: látható, hogy ez minden idők legnagyobb, legmagasabb részvétele, akár önkormányzati, akár európai parlamenti választásról van szó, ez pedig azt mutatja, hogy a magyar emberek világosan és pontosan megértették, hogy mi a választás tétje. „A választás tétje az, hogy háborút vagy békét akarunk” - tette hozzá.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja.

Nekik is köszönhető a magas választási részvétel - értékelt.

Azoknak is köszönetet mondott, akik a szavazókörökben dolgoznak: a helyi választási bizottság tagjainak, a szavazatszámlálóknak, „rájuk még vár a munka”.

MTI
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Olimpia 2024
    A francia fővárosban 1900 és 1924 után harmadszor rendeznek nyári ötkarikás játékokat. Franciaországban 1924-ben Chamonix, 1968-ban Grenoble, 1992-ben Albertville volt téli olimpia házigazdája.
  • Magyarjaink hajóztak a Szajnán
    A magyar csapat 180 tagú, többen azonban hiányoztak a ceremóniáról, mert vagy még meg sem érkeztek a francia fővárosba, vagy a hétvégén már verseny vár rájuk. A nők zöld ruhát, míg a férfiak sötét zakót és világos inget viseltek.
  • Nemzetpolitika a Lajtától a Berecki-havasokig
    Megállapították: az elmúlt évek nemzetpolitikájának köszönhetően a külhoni magyar közösségek az élet minden területén megerősödtek.
MTI Hírfelhasználó