Az emberek megértették a választás tétjét
Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja.
2024. június 9. 20:22

Nacsa Lőrinc, a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője beszél a Menczer Tamással, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójával tartott sajtótájékoztatón a pártszövetség választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján a Bálna Honvédelmi Központban 2024. június 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy a magyar emberek megértették a választás tétjét - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a kormánypártok eredményváró rendezvényén, a Bálna Honvédelmi Központban vasárnap este tartott sajtótájékoztatóján.

Fidesz-KDNP: A magas részvételi adatok azt mutatják, hogy az emberek megértették a választás tétjét

Menczer Tamás megköszönte mindenkinek, hogy részt vett a választásokon és külön köszönetet mondott azoknak, akik a „békepárti miniszterelnököt és a békepárti politikai közösséget, a Fidesz KDNP-t” támogatták.

Hangsúlyozta: látható, hogy ez minden idők legnagyobb, legmagasabb részvétele, akár önkormányzati, akár európai parlamenti választásról van szó, ez pedig azt mutatja, hogy a magyar emberek világosan és pontosan megértették, hogy mi a választás tétje. „A választás tétje az, hogy háborút vagy békét akarunk” - tette hozzá.

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője külön köszönetet mondott a kormánypártok nevében annak az ötvenezer aktivistának, akik az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztak azért, hogy mindenkihez eljusson a béke hangja.

Nekik is köszönhető a magas választási részvétel - értékelt.

Azoknak is köszönetet mondott, akik a szavazókörökben dolgoznak: a helyi választási bizottság tagjainak, a szavazatszámlálóknak, „rájuk még vár a munka”.

MTI
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Elcelebesedett olimpia
    Az olimpia az emberiség egyik nagy közös ünnepe, s noha mindig voltak benne kisebb-nagyobb szennyeződések, sokat segíthet abban, hogy a sportvilág napról napra belenevessen a celebnyomulás otromba ábrázatába.
  • A kormány támogatja a bortermelőket
    Latorcai Csaba kiemelte, 30 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre szerkezetátalakító támogatásra, amelyből jelentős arányban részesednek a badacsonyi szőlősgazdák is. Hozzátette, segíteni kell a "minden nemzetközi összevetésben helytálló" badacsonyi borok terjesztését is. Ezt a célt is szolgálja a magyar borok nemzetközi marketingjére rendelkezésre álló másfél milliárd forintos támogatási összeg.
  • Kristályosodóban a gazdasági semlegesség
    A szélsőség is megjelent Kötcsén, hisztériáztak, őket a sajtó képviselői bátorították európai viselkedésmódra.
  • A CIA szerint fenyegetik a világrendet
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
MTI Hírfelhasználó