A platószónok „propagandamédiáról" zúgolódott
A szélsőséges EP-képviselő azt is követelte, hogy élő adásban olvashassa be a párt 16 pontját. Az épületbe ugyan bement, ám a követelések felolvasására nem kapott lehetőséget.
2024. október 5. 18:58

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke beszédet mond a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza előtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Péter a "propagandamédia" termékeinek bojkottjára szólított fel az MTVA épülete elé szombaton meghirdetett demonstráción.

A Tisza Párt elnöke azt kérte a jelenlévőktől, hogy bojkottálják az MTVA mellett a többi között a Hír TV, a TV2, az Origo, a Magyar Nemzet, a Metropol, az Index és a "rogáni propaganda" valamennyi "csápját".

Beszédében a "propagandagyár" megszüntetését, valódi, objektív közszolgálati hírszolgáltatást és azt követelte, hogy az M1 aktuális csatorna élő adásban számoljon be a demonstrációról, vagy ha ezt elmulasztották, akkor felvételről, vágatlan formában adják le az ott történteket.

Azt is követelte, hogy élő adásban olvashassa be a párt 16 pontját. Az épületbe ugyan bement, ám a követelések felolvasására nem kapott lehetőséget.

MTI
Címkék:
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
MTI Hírfelhasználó