Semjén Zsolt
 • 2023. március 22. 21:34
  Semjén Zsolt köszöntőjében részletesen kitért a magyar és a lengyel nemzet közös történelmére, a különböző történelmi korokban egymásnak nyújtott segítségre, kölcsönösségre, továbbá a kulturális és vallási kapcsolatokra. Majd a két nép közti barátság egyik legbeszédesebb bizonyítékának nevezte, hogy Európa legstabilabb határa a 11. század és 1920 között fennálló lengyel-magyar határ volt.
 • 2023. március 14. 20:18
  Sok minden változik, eltűnik nyom nélkül, de az igazi teljesítmény megmarad és ezáltal nemzetmegtartó erőt jelent - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kedden a március 15-i állami kitüntetések átadásán, Budapesten.
 • 2023. március 12. 16:24
  Esterházy János élete során a magyarság megmaradását és azt a gondolatot képviselte, hogy minden nemzetnek joga van a létezéshez - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a mártírsorsú felvidéki politikus emlékére rendezett ünnepségen és díjátadón vasárnap a Parlamentben.
 • 2023. február 25. 21:47
  A miniszterelnök-helyettes kiemelte: a gondviselés különleges kegyelme, hogy a kommunizmus legnehezebb időszakában a keresztény történelmi egyházak élén olyan férfiak álltak, akik személyükben is megtartó erőt jelentettek a hívek és minden magyar számára.
 • 2023. február 24. 17:16
  Önök büszkék lehetnek egyetemükre, amely világviszonylatban is rendkívül elismert és sikeres - hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken Budapesten, a Magyar Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató és diplomaosztó ünnepségén.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • A magyar végváriság vitézi erőssége: Sümeg
  Egyedülálló művelődési kincsünk, a magyar végváriság szellemi megerősítését is szolgálja a falak megerősítése a sümegi várban.
 • Kudarcot vallottak a szankciók
  Ideje belátni, hogy a brüsszeli stratégia, amelynek célja Oroszország térdre kényszerítése volt, kudarcot vallott, Európa "saját magát szankcionálja", a szankcióknak káros követkeményei lettek és nem hozták meg a várt eredményt. Béketárgyalásokra, tűzszünetre és a szankciók felülvizsgálatára lenne szükség - jelentette ki a kereszténydemokrata politikus.
 • Együtt bármire képesek vagyunk
  A Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0. MTI/Czeglédi Zsolt A csapatkapitány Szoboszlai Dominik szerint a magyar labdarúgó-válogatott a bolgárok elleni 3-0-s győzelemmel zárult Európa-bajnoki selejtezőn bebizonyította, képes lehet nagy dolgokra.
MTI Hírfelhasználó